İnegöl Köy Turnuvasında Kanlı Olay: İzin Belgeleri Tartışmada!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Köy Turnuvasında Kanlı Olay: İzin Belgeleri Tartışmada!
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Nis 2024 / Pzt 13:38
/ 5.783 Kez Okundu
| |

İnegöl'de köyler arasında düzenlenen turnuvada kanlı olayın ardından izin belgelerinin durumu tartışma konusu oldu. Çitli Köyü turnuva izin belgelerini yayınlarken, turnuva tarihinin ve sahanın izin belgelerinde belirtilenle uyumlu olmadığı ortaya çıktı.

İnegöl'de köyler arasında düzenlenen turnuvada dün akşam meydana gelen kanlı olayın ardından izin belgelerinin durumu tartışma konusu oldu.

Turnuvayı düzenleyen Çitli köyü sakinleri, turnuva için aldıkları imzalı izin belgesini yayınladılar. Çitli köyü köyler ligi sayfasından yapılan açıklamada, 20 yıldır turnuvanın izinlerinin her zaman alındığı ve bu seneki turnuvada da tüm izinlerin resmi olarak kaymakamlık, belediye ve emniyet güçlerinden alındığı belirtildi.

TURNUVA TARİHİ VE SAHA İZİNLERİNDE SORUNLAR
Ancak ortaya çıkan dilekçede turnuva başlangıç tarihi 20 Mayıs 2024 olarak belirtilirken, turnuvanın dilekçedeki tarihe uyulmadan bir ay önce start aldığı görüldü. Ayrıca Turnuvanın oynandığı saha için de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonundan izin alınmadan müsabakaların yapıldığı açıklandı. Öte yandan izin başvurusu için resmi kurumdan her hangi bir cevap yazısı yazılmadığı görüldü.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kanlı olayın ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olayda yaralanan kişilerin sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.