Bıçaklı kavga sonrası açıklama yayınladılar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Nis 2024 / Pzt 10:16
/ 14.700 Kez Okundu
| |

İnegöl’de gerçekleşen köyler arası futbol turnuvasında gerçekleşen ve 3 kişinin yaralandığı kavga sonrası Esenköy F.K takımı sosyal medya hesabından açıklama yayınladı.

İnegöl’de düzenlenen köyler ligi futbol turnuvasında dün akşam saat 20.30’da başlayan Alibeyköy-Muzalspor müsabakasında tribünde meydana gelen kavga sonrası ikisi ağır 3 kişi yaralandı.

Kavgada bıçaklanan Ahmet D.(38), Orhan U.(37) ve Cengiz G.(22) Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılardan Ahmet D.(38), ve Orhan U.(37)'nun sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

TURNUVADAN ÇEKİLDİ
Öte yandan Esenköyspor F.K ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada , saha içi ve dışındaki güvenlik zaafiyeti nedeniyle futbolcuların aldıkları karar sonrası turnuvadan çekildiklerini belirttiler.

Yapılan açıklama şu şekilde;

2024-2025 Çiftlik Köyler Ligi'nde şampiyonluk parolasıyla yola çıktığımız Esenköyspor Futbol Kulübü olarak, bu akşam yaşanan üzücü ve bir o kadar da sporun doğasına aykırı olaylardan dolayı, saha içi ve saha dışı güvenlik zaafiyetleri karşısında tüm futbolcularımızın ortak aldığı karar sonrası ligden çekildiğimizi bildirmek zorundayız.
Bu gece saat 20:30'da Muzalspor vs. Alibeyköyspor maçında yaşanan üzücü ve istenmeyen olaylar (tribünde yaşanan kavga, yaralanma) karşısında ivedilikle bu kararı almış bulunmaktayız.
Hiç şüphesiz ki bundan sonra düzenlenen lig, turnuva ve organizasyonların içinde bulunduğumuz takdirde takımımızın formasını gururla ve şerefle taşıyacağımıza, maçın son düdüğü çalana dek mücadelemizi sürdüreceğimize söz veriyoruz. Yaralılara acil şifalar dileriz, saygılarımızla.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.