Tayfur Bingöl neden gündemde? Arda Turan ne dedi?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tayfur Bingöl neden gündemde? Arda Turan ne dedi?
#Spor | Haber Merkezi
23 Eyl 2024 / Pzt 16:58
3 dk okuma / 27 Kez Okundu
| | |

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Beşiktaş’a 2-1 kaybettikleri karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Turan, takımının mücadelesinden gurur duyduğunu belirtti ve hakemlere teşekkür ederken Tayfur Bingöl hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Arda Turan, takımının mücadelesinden gurur duyduğunu ve kaybetmeyi hak etmediklerini ifade etti. Beşiktaş karşılaşmasının zorlu geçtiğini belirten Turan, hakem kadrosuna ve Beşiktaş camiasına teşekkür ederek söze başladı.

Arda Turan, "Hakem arkadaşlarımızı tebrik ederek başlamak istiyorum. Sonrasında Beşiktaş camiasını da tebrik ediyorum. Dün akşam çok güzel bir stadyumda, muhteşem bir taraftarın önünde çok güzel karşılandık. Kendilerine küfürsüz, saygı dolu tezahüratları için teşekkür ediyorum" dedi. Beşiktaş'ın ev sahipliğinden ve seyirci atmosferinden oldukça memnun kalan Turan, sahadaki mücadeleye ilişkin de önemli değerlendirmelerde bulundu.

"Takım Olarak Tecrübeden Uzağız"

Arda Turan, Eyüpspor’un genç bir takım olduğunu ve henüz tecrübe açısından eksik olduklarını belirtti. Beşiktaş karşısında doğru bir oyun planıyla mücadele ettiklerini ifade eden tecrübeli teknik direktör, "Maça gelince iyi oynadığımızı düşünüyorum. Beşiktaş'ı doğru analiz ettik. Merkez bağlantılarını kopartıp kenarlara yönlendirmek istedik ve bunda da maçın başında başarılı olduk. Akan oyunda zaman zaman geride bire bir kalıyorlardı. Bu avantajı topu kazandığımız zaman kullanmak istedik" şeklinde konuştu.

Ancak fırsatları değerlendirememenin sıkıntısını yaşadıklarını belirten Turan, "Maçın başında bu fırsatları yakaladık ama değerlendiremedik. Golden sonra oyun olarak biraz düşüş yaşadık ama planımıza sadık kaldığımız için mutluyum" ifadelerini kullandı. Arda Turan, Eyüpspor'un disiplinli bir oyun sergilediğini ve skor ne olursa olsun mücadeleden taviz vermediklerini söyledi.

"Penaltıyla Maçı Kaybettik, Ama Takımımdan Memnunum"

Beşiktaş karşısında penaltıya sebebiyet veren Tayfur Bingöl hakkında da konuşan Arda Turan, "İstemediğimiz bir penaltı golüyle maalesef maçı kaybettik. Oyuncularımızın hata yapma hakkını ellerinden almıyoruz. Onlara gösterdikleri performanstan ve emekten dolayı sonuna kadar güveniyoruz. Tayfur da bunlardan biri. Aramıza katıldığından beri çok iyi niyetli çalışan, çok iyi mücadele eden bir kardeşimiz. Performansından da çok memnunuz" dedi.

Turan, Tayfur Bingöl’ün maçta gösterdiği performansı ve gayretini överek, ilerleyen dönemlerde daha da iyi olacağını belirtti. "Futbolun içinde böyle anlar var. Biz ona yardımcı olup hep beraber bu durumun üstesinden geleceğiz" diyerek oyuncusuna olan güvenini vurguladı.

"Hayallerimizin Peşinden Koşmaya Devam Edeceğiz"

Maçın ardından yaptığı değerlendirmede Arda Turan, takımının tecrübe kazanmaya devam ettiğini ve her maçın bir öğrenme fırsatı olduğunu ifade etti. Turan, "Beşiktaş gibi bir takımla bu şekilde oynayabilmek, oyunun her anını doğru yapabilmek sevindirici. Daha iyi olmaya çalışacağız, daha iyi mücadele edeceğiz. Sonuç olarak istediğimiz noktada olamasak da hayallerimizin peşinden koşmaya devam edeceğiz" dedi.

Gaziantep FK maçına da değinen Arda Turan, "İnşallah Gaziantep FK maçında en iyi halimizde olacağız. Bütün kadınları, çocukları ve futbolseverleri pazar günü maça bekliyorum. Çünkü çok kıymetli, çok değer verdiğim Selçuk İnan kardeşimle karşılaşacağız. Futbol için güzel bir gün olacak" diyerek tüm taraftarları maça davet etti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 Anagold 24Erzincanspor 4 5 10
2 GMG Kastamonuspor 4 4 10
3 Batman Petrol Spor 4 4 9
4 Sarıyer 4 5 8
5 Altınordu 4 4 8
6 1461 Trabzon F.K 4 1 7
7 Yeşil Bulut Adana 01 F.K 4 1 7
8 Tuzlaspor A.Ş 4 1 7
9 Kepez Spor FK 4 5 5
10 Kırklarelispor Futbol A.Ş 4 0 5
11 İskenderunspor A.Ş 4 0 5
12 İnegölspor 4 -1 5
13 Altay 4 -2 4
14 Fethiyespor 4 -4 3
15 Karaköprü Belediye Spor 4 -3 2
16 Sincan BLD Ankaraspor 4 -3 1
17 E. Koleji Isparta 32 Spor 4 -6 1
18 Afyonspor Kulübü 4 -11 0