Tanju Çolak, Fatih Terim ile Yaşadığı Anısını Ekol TV'de Paylaştı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Tanju Çolak, Fatih Terim ile Yaşadığı Anısını Ekol TV
#Spor | Haber Merkezi
13 Eki 2024 / Paz 11:33
2 dk okuma / 18 Kez Okundu
| | |

Eski gol kralı Tanju Çolak, Fatih Terim ile Cemal Aydın arasındaki ilginç anısını Ekol TV'de paylaştı. Çolak, Ümit Milli Takım'daki görev süresince yaşadığı zorlukları ve Fatih Terim'in kendisine istifa etmesini nasıl söylediğini anlattı.

Tanju Çolak, Ekol TV'de katıldığı programda, Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğü döneminde yaşadığı zorlukları ve Fatih Terim ile aralarındaki gerilimli ilişkiyi detaylandırdı. Çolak, dönemin A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in kendisine yönelik tavrını ve maruz kaldığı mobbingi açıkça anlattı.

FATİH TERİM'İN "SENİN TORPİLİN KİM?" SORUSU:
Çolak, yaşadığı bir anıyı canlı yayında paylaştı ve Fatih Terim'in kendisine "Senin torpilin kim?" diye sorduğunu belirtti. Çolak, bu soruya Cemal Aydın'ın adını verdiğini, ancak Terim'in "Benden habersiz geldin, olmaz" yanıtını verdiğini ifade etti. Çolak, Terim'e iki kez mektup yazdığını ancak cevap alamadığını belirtti ve "Bu yüzden torpil buldum" dediğini aktardı. Terim'in bu yanıt karşısında ise kendisinden istifa etmesini istediğini belirtti.

ÇOLAK: "ANTALYA DÖNÜŞÜNDE ARABAYA ALMADILAR, AĞLADIM":
Tanju Çolak, Antalya'da katıldığı bir organizasyon dönüşünde yaşadığı üzüntülü anları da paylaştı. Uçakta Fatih Terim ve yardımcılarını görünce gerginleştiğini ve "Allah'ım bu uçağı düşür, ben de arada kaynayayım" şeklinde dua ettiğini söyledi. Uçak indikten sonra Fatih Terim'in kendisini araca almayarak kapıyı kapattığını belirten Çolak, bu durum karşısında Cemal Aydın'ı arayarak istifa etmek istediğini dile getirdi.

HALK TARAFINDAN SEVİLDİ, DIŞLANDI:
Çolak, programda halk tarafından sevgiyle karşılandığını ancak bu durumun Fatih Terim tarafından dışlanmasına neden olduğunu iddia etti. Özellikle Beylerbeyi'nde yürürken yaşadığı bir anısını paylaşarak, çocukların ve namaz kılanların kendisiyle fotoğraf çektirmek için yanına geldiğini, bu durumun Gündüz Tekin Onay tarafından fark edilerek, "Böyle bir sevgi varken Fatih Terim seni burada tutmaz" sözünü duyduğunu belirtti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Puan Durumu
# Takımlar O AV P+
1 GMG Kastamonuspor 6 7 16
2 Tuzlaspor A.Ş 6 3 13
3 Batman Petrol Spor 6 7 12
4 Sarıyer 6 7 12
5 Altınordu 6 5 12
6 İskenderunspor A.Ş 6 4 11
7 Anagold 24Erzincanspor 6 4 11
8 Yeşil Bulut Adana 01 F.K 6 4 10
9 Kırklarelispor Futbol A.Ş 6 0 8
10 İnegölspor 6 -1 8
11 1461 Trabzon F.K 6 -1 7
12 Fethiyespor 6 -3 7
13 Kepez Spor FK 6 2 5
14 E. Koleji Isparta 32 Spor 6 -5 5
15 Altay 6 -7 5
16 Karaköprü Belediye Spor 6 -5 2
17 Sincan BLD Ankaraspor 6 -8 2
18 Afyonspor Kulübü 6 -13 1