Yavuz Ağıralioğlu'nun kuracağı partinin adı ve amblemi belli oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yavuz Ağıralioğlu
#Siyaset | Haber Merkezi
27 Eki 2024 / Paz 19:09
1 dk okuma / 240 Kez Okundu
| | |

Eski İYİ Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni siyasi partisi için kuruluş dilekçesini yarın İçişleri Bakanlığı'na sunacak. Partinin ismi, logosu ve vizyonu ATO Congresium'da düzenlenecek tanıtım toplantısında açıklanacak.

**Yavuz Ağıralioğlu'nun Yeni Partisi İçin İlk Adımlar Atılıyor**

Eski İYİ Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, kurduğu yeni siyasi parti için kuruluş dilekçesini yarın İçişleri Bakanlığı'na sunacak. Başvurunun ardından ATO Congresium’da tanıtım toplantısı düzenlenecek ve burada Ağıralioğlu, partisinin vizyonunu ve misyonunu açıklayacak. Partinin ismi ve logosu da bu toplantıda ilk kez duyurulacak.

**Ağıralioğlu'ndan Güçlü Gelecek Vurgusu**

Ağıralioğlu, “Memleketimizin geleceğini inşa etmek amacıyla yeni bir mücadeleye başlıyoruz. Bu mücadele, milletimizi güçlü bir geleceğe taşıma mücadelesidir,” dedi. Hiç kimseyi dışlamadan, birleştirici bir parti kurmayı hedeflediğini belirtti.

**"85 Milyon Üyesi Olabilecek Kadar Kucaklayıcı Bir Parti"**

Ağıralioğlu, partinin, tüm Türkiye’yi kucaklayacak bir yapıda olmasını istediklerini belirtti. Gazeteci İsmail Saymaz, yeni partinin adının **Anahtar Parti** olacağını ve logosunda anahtar simgesinin kullanılacağını öne sürdü. Partinin programında "ahlak, akıl, adalet" temalarının öne çıkması bekleniyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.