Yavuz Ağıralioğlu Yeni Partisini Kuruyor: Resmi Başvuru Yarın Yapılacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yavuz Ağıralioğlu Yeni Partisini Kuruyor: Resmi Başvuru Yarın Yapılacak
#Siyaset | Haber Merkezi
27 Eki 2024 / Paz 15:19
2 dk okuma / 11 Kez Okundu
| | |

Yavuz Ağıralioğlu, yeni siyasi partisini kurmak için resmi başvurusunu yarın yapacak. Eski İyi Parti milletvekili, Ankara'da düzenlenecek tanıtım toplantısında partisinin vizyonunu açıklayacak.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU, YENİ PARTİSİNİ KURUYOR
Eski İyi Parti milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yeni bir siyasi parti kurmak için çalışmalarını tamamladığını açıkladı. Partinin kuruluş dilekçesi, yarın sabah saat 09.00'da İçişleri Bakanlığı'na teslim edilecek. Ağıralioğlu, bu adımın ardından ATO Congresium'da düzenleyeceği tanıtım toplantısında partisinin kuruluşunu resmen ilan edecek.

PARTİ TANITIM TOPLANTISI YARIN DÜZENLENECEK
Başvurunun ardından yapılacak tanıtım toplantısında, Ağıralioğlu yeni partinin vizyonunu, misyonunu ve gelecek hedeflerini açıklayacak. Partinin ismi ve logosu da ilk kez bu toplantıda duyurulacak.

"GÜÇLÜ BİR GELECEK İÇİN MÜCADELE"
Ağıralioğlu, parti kuruluş sürecine ilişkin yaptığı açıklamada, “Tarih boyunca nice zorluklarla karşılaşmış, her seferinde iradesiyle bu zorlukları aşmayı bilmiş bir milletin evlatlarıyız. 2024 yılında yaşadığımız sıkıntılar, milletimizin hak etmediği acılar olsa da; merhametimizi terk etmeden, ümidimizi kaybetmeden bugünlere geldik. Yeni mücadelemiz, sizleri hak ettiğinizi düşündüğümüz güçlü bir geleceğe taşıma mücadelesidir” dedi.

"HERKESE KUCAK AÇAN BİR PARTİ KURUYORUZ"
Yavuz Ağıralioğlu, “Kurmakta olduğumuz parti, 85 milyon üyesi olabilecek kadar kucaklayıcı bir parti olsun istiyoruz. Memleketini sarıp sarmalayabilen, geleceğe dair umut taşıyan bir siyasi hareket oluşturuyoruz. Çocuklarımıza, çalışanlarımıza, emeklilerimize ve üretenlerimize adanmış bir parti kuruyoruz” şeklinde konuştu.

PARTİ KURULUŞU YARIN ATO Congresium'DA
yeni partinin tanıtımı, yarın 13.00'de Ankara ATO Congresium'da gerçekleşecek. Ağıralioğlu, destekçilerine seslenerek, "Dualarıyla yanımızda olanların iradeleriyle de destek vereceğine inanıyoruz. Allah bizi ne kendisine ne de sizlere mahcup etmesin" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.