Ümit Özdağ'dan çok konuşulacak Meral Akşener iddiası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ümit Özdağ
#Siyaset | Haber Merkezi
12 Ağu 2024 / Pzt 16:40
1 dk okuma / 1.493 Kez Okundu
| | |

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Meral Akşener'in 2018 seçimlerinden önce Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçileceğini söylediğini iddia etti. Bu açıklama, siyaset gündeminde büyük yankı uyandırdı.

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti Genel Başkanlığı'ndan ayrılan Meral Akşener ile ilgili dikkat çeken bir iddiada bulundu. Özdağ, 2018 seçimlerinden yaklaşık bir ay önce Akşener'in kendisini dinlenemeyen bir odaya götürerek, "Nedenini sorma, adamı (Erdoğan'ı) cumhurbaşkanı seçiyoruz" dediğini öne sürdü.

Özdağ'ın Şaşırtan İddiası

Ümit Özdağ, programda yaptığı açıklamada, Akşener'in bu sözlerine karşı şaşkınlığını gizleyemediğini belirterek, "Sen ne diyorsun ya?" şeklinde tepki verdiğini ifade etti. Bu iddia, siyaset kulislerinde geniş yankı uyandırdı ve kamuoyunda merak konusu oldu.

Meral Akşener'e Yönelik Eleştiriler

Özdağ'ın bu açıklaması, Meral Akşener'in 2018 seçimlerindeki tutumu ve İYİ Parti içerisindeki liderlik süreci hakkında yeni sorular doğurdu. Özdağ'ın iddiaları, özellikle muhalefet cephesinde farklı yorumlara neden olurken, Akşener cephesinden bu iddialara henüz bir yanıt gelmedi.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.