Ümit Özdağ’dan Bahçeli’ye Sert Tepki: 'Öcalan’ı Meclis’e Çağırmak Siyasi Cinnettir'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ümit Özdağ’dan Bahçeli’ye Sert Tepki:
#Siyaset | Haber Merkezi
23 Eki 2024 / Çar 11:25
2 dk okuma / 2 Kez Okundu
| | |

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Öcalan’ı TBMM’ye çağırma teklifine sert tepki gösterdi. Özdağ, bu çağrının Türkiye’ye büyük zarar vereceğini belirtti.

Ümit Özdağ’dan Devlet Bahçeli’ye Sert Tepki

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, terörist başı Öcalan’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) konuşmasına yönelik çağrısına sert tepki gösterdi. Özdağ, Bahçeli'nin bu sözlerinin siyasi cinnet olarak nitelendirilmesi gerektiğini belirtti.

"Bahçeli ve Öcalan El Ele Yürüyor"

Ümit Özdağ, Bahçeli’nin açıklamasını eleştirirken, Cumhur İttifakı ve CHP'nin de bu çağrıya destek verdiğini belirtti. Özdağ, “Artık Erdoğan, Özel, Bahçeli ve Öcalan'ın el ele yürüdüklerini görüyoruz,” dedi. Bu açıklama, vatansever ve Türk milliyetçileri arasında büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

"Öcalan’a Ne Tavizler Verdiniz?"

Özdağ, Bahçeli'ye seslenerek, “Öcalan’a bu konuşmayı yapması için ne verdiniz?” sorusunu yöneltti. Türk Milleti'ne ait değerlerin Öcalan’a teslim edilmek istendiğini ifade eden Özdağ, bu süreçte Bahçeli’nin siyasetinin Türkiye'ye zarar verdiğini savundu.

"Bu siyasi cinnettir"

Bahçeli’nin, “terörist başı Öcalan TBMM'de konuşsun” ifadesini sert bir şekilde eleştiren Özdağ, “Bahçeli belli ki terör örgütünü hiç tanımamış,” dedi. Özdağ, bu teklifin Türk Devleti’nin onuruna aykırı olduğunu ve kahraman gaziler ile şehitlere hakaret anlamına geldiğini belirtti.

"Türk Milleti Neleri Feda Ediyor?"

Zafer Partisi Lideri, Bahçeli'nin bu çağrıyı yapmasının ardında ne olduğunu sorguladı: “Öcalan’a Türkiye’nin bir bölgesini mi vereceksiniz? Federal Türkiye mi kurmak istiyorsunuz?” dedi. Özdağ, Bahçeli'nin açıklamalarının arkasında AKP desteği olup olmadığını da merak ettiğini ifade etti.

"Hodri Meydan: Erken Seçime Gidelim"

Ümit Özdağ, “Siz yanınıza Öcalan’ı alın, biz Türk Milleti’ni alalım. Erken seçim ile sandığa gidelim,” diyerek Bahçeli ve Cumhur İttifakı’na meydan okudu. Özdağ, Zafer Partisi olarak Atatürk’ün emanetine sahip çıkacaklarını ve hukuk devleti esaslarına bağlı kalacaklarını vurguladı.

Zafer Partisi'nden Tüm vatanseverlere Çağrı

Zafer Partisi Lideri, MHP tabanına, Cumhuriyet Halk Partililere ve vatansever AK Partililere de seslenerek, parti içerisinde yaşananlara tepki gösterenlerin Zafer Partisi’ne katılmalarını istedi. Özdağ, “Gün, devletimiz, milletimiz ve bayrağımız için mücadele günüdür,” diyerek birlik çağrısında bulundu.

Bu açıklamalar, Bahçeli’nin terörle mücadele politikalarına yönelik eleştirilerin yoğunlaştığı bir dönemde dikkat çekti. Özdağ, siyasi tavizlerin Türkiye'nin geleceği için ciddi tehditler içerdiğini belirterek, Zafer Partisi olarak mücadeleye devam edeceklerini duyurdu.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.