TBMM'de altın günü tepkisi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
TBMM
#Siyaset | Haber Merkezi
28 Tem, 2024 / Paz 15:14
1 dk okuma / 305 Kez Okundu
| | |

Meclis'te yasaları hızla çıkarıp tatile gitmek isteyen milletvekilleri, yoğun tempoda çalışıyor. Uzun saatler süren çalışmalar sırasında dikkat dağılıp gürültüye neden olunca Genel Kurul'da tartışmalar yaşandı. İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu sohbet eden bir grup milletvekiline göndermede bulunarak, “Altın günü var galiba orada” diye seslendi.

 

Meclis'te yasaları bir an önce çıkarıp tatile gitmek isteyen milletvekilleri, yoğun bir tempoda çalışıyor. Son bir haftadır her gün yaklaşık 12 saat çalışan milletvekillerinin ilgisi ise aynı seviyede devam etmiyor. Çalışmalar sırasında dikkatleri dağılan milletvekillerinin sohbetleri ve telefon konuşmaları, Genel Kurul'da gürültülere neden oluyor ve uyarılar gerektiriyor.

Genel Kurul'da Gürültü ve Uyarılar

Gazete Duvar'ın haberine göre, İYİ Parti Milletvekili Burak Akburak’ın Vergi Kanunu teklifi üzerine konuşma yaptığı sırada bir milletvekili, "Hatibi duyamıyoruz!" diye uyarıda bulundu. İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu da sohbet eden milletvekillerine gönderme yaparak, “Altın günü var galiba orada” şeklinde esprili bir yorum yaptı.

Tartışmalar ve Cevaplar

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, “Sayın Başkan, kulise davet ederseniz! Sonra çağırırız” derken, AK Partili Yaşar Kırkpınar, “Ya, bu saatte kim dinler sizi, Allah Allah ya! Konuşun gidin kardeşim!” şeklinde tepki gösterdi. Bu sözlere diğer milletvekilleri de tepki gösterdi. İYİ Partili Selçuk Türkoğlu, “Kısır da getirin, kısır günü yapın! Altın günü yapın!” diyerek eleştirisini dile getirdi.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.