Süleyman Soylu'dan TUSAŞ Saldırısına İlişkin Çarpıcı Açıklamalar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Süleyman Soylu
#Siyaset | Haber Merkezi
24 Eki 2024 / Per 19:31
1 dk okuma / 7 Kez Okundu
| | |

AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada, saldırının nedenlerinin açık olduğunu ve Türkiye'nin hedeflerini sürdüreceğini vurguladı.

SÜLEYMAN SOYLU'DAN TUSAŞ SALDIRISI AÇIKLAMASI
AK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TUSAŞ tesislerine düzenlenen terör saldırısı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Saldırının nedeninin belli olduğunu belirten Soylu, hiçbir adımın tesadüf olmadığını vurguladı. Türkiye’nin dünyayı imrendiren işler yaptığını ifade eden Soylu, "Karşımızda 2 ülke var. Türkiye’ye bedel ödetmek istiyorlar" dedi.

TÜRK SİYASETİNDE TERÖR TEHDİDİ
Türk siyasetinde çözüm sürecinin konuşulduğu dönemde, Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'nin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki tesislerine PKK tarafından düzenlenen terör saldırısında 5 kişi şehit oldu, 22 kişi yaralandı. Süleyman Soylu, Uluslararası Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı SAHA EXPO’da TUSAŞ standını ziyaret ederek saldırıya ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

SALDIRILARIN NEDENİ VE HEDEFLERİ
Soylu, "Başımız, milletimizin başı sağ olsun. Türkiye terörle uzun yıllardır mücadele ediyor. Terörün hedefi, Türkiye’yi istikametinden döndürmek ve milli birliğini bozmak" diye konuştu. Saldırının arkasındaki nedenlere dikkat çeken Soylu, "Bunun bedelini bize ödetmek isteyeceklerdir" şeklinde ifade etti.

TÜRKİYE'NİN GÜVENLİK POLİTİKALARI
Türkiye'nin güçlü bir devlet olduğunu vurgulayan Soylu, "Karşımızda ABD ve İsrail var. Türkiye’nin Gazze’deki duruşu, Türkiye’ye yönelik saldırıları artıracak" dedi. Süleyman Soylu, "Atılan hiçbir adım tesadüf değildir. Biz, hür bir vatan bırakacağız" şeklinde ekledi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.