Mustafa Destici'den Bahçeli'ye Öcalan Tepkisi: 'Asla Kabul Etmeyiz'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Mustafa Destici
#Siyaset | Haber Merkezi
22 Eki 2024 / Sal 20:00
1 dk okuma / 76 Kez Okundu
| | |

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. Destici, 'Yeni çözüm sürecine ve terörist başının tecritten çıkarılmasına asla rıza göstermeyiz' dedi.

BBP GENEL BAŞKANI DESTİCİ'DEN BAHÇELİ'YE SERT TEPKİ

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan için yaptığı çağrıya sosyal medya üzerinden sert bir şekilde tepki gösterdi. Destici, açıklamasında yeni bir çözüm sürecine ve terörist başının tecritten çıkarılmasına karşı olduğunu belirtti.

TECRİT YERİNE CEZA

Destici, sosyal medya paylaşımında, "tecrit' değil 'ceza' (tahliyesiz müebbet-idam), 'anlaşma' değil 'hukuk', 'umut hakkı' değil 'pişmanlık ve af dileme'..." ifadelerini kullandı. "Gazi Meclis, hainlerin, ihanetlerinin propagandasını yapacakları ya da günah çıkartacakları bir yer değildir." diyerek, terörle müzakereye karşı olduğunu vurguladı.

ÇÖZÜM SÜRECİNE KARŞI ÇIKIŞ

Destici, açıklamasında, "Yeni bir 'Çözüm Süreci', ilk denemedeki hataların ve sürecin sonunda gördüğümüz tahribatın yeniden yaşanmasından başka bir şey olmayacaktır." dedi. BBP lideri, "Yeni bir çözüm sürecine de, binlerce şehidimizin katili terörist başının tecridinin kaldırılmasına da, umut hakkına da, hele hele Gazi Meclisimiz’de gelip konuşmasına asla rıza göstermeyiz." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

TERÖRLE MÜZAKERE OLMAZ, MÜCADELE OLUR

Mustafa Destici, terörle mücadelede net bir duruş sergileyerek, "Teröristle müzakere olmaz, mücadele edilerek kökü kazınır." ifadesini kullandı. Destici'nin açıklamaları, Bahçeli'nin Öcalan ile ilgili çağrılarına karşı net bir tutum sergilediğini gösteriyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.