Dışişleri Bakanlığından BM Arabuluculuk Dostlar Grubu değerlendirmesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
27 Eyl 2018 / Per 21:25
1 dk okuma / 27 Kez Okundu
| | |

Dışişleri Bakanlığı, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ve Finlandiya Dışişleri Bakanı Timo Soini’nin eşbaşkanlığında gerçekleşen BM Arabuluculuk Dostlar Grubu Toplantısı’nın, gençliğin arabuluculuk süreçlerinde oynayabileceği rol üzerinde odaklandığını açıkladı

Dışişleri Bakanlığı, Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ve Finlandiya Dışişleri Bakanı Timo Soini’nin eşbaşkanlığında gerçekleşen BM Arabuluculuk Dostlar Grubu Toplantısı’nın, gençliğin arabuluculuk süreçlerinde oynayabileceği rol üzerinde odaklandığını açıkladı.
Dışişleri Bakanlığı, BM Arabuluculuk Dostlar Grubu’nun yıllık toplantısına ilişkin bir açıklama yayımladı. Açıklamada, Bakan Çavuşoğlu ve Finlandiya Dışişleri Bakanı Timo Soini’nin eşbaşkanlığında 73. BM Genel Kurulu marjında gerçekleşen toplantının, gençliğin arabuluculuk süreçlerinde oynayabileceği rol üzerinde odaklandığı vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"BM’nin yanı sıra AGİT ve İİT’te de arabuluculuk alanında çalışmalarda öncü roller üstlenen Türkiye, BM’nin bu alandaki çalışmalarına yönelik güçlü desteğini BM Arabuluculuk Dostlar Grubu üyeleriyle işbirliği içinde sürdürecektir."

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.