Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İl Başkanları Toplantısı'nda Önemli Mesajlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Siyaset | Haber Merkezi
30 Tem, 2024 / Sal 18:20
1 dk okuma / 293 Kez Okundu
| | |

'Cumhurbaşkanı Erdoğan, İl Başkanları Toplantısı'nda AK Parti'nin hedeflerini ve stratejilerini açıkladı. Daha fazla gönül kazanacağız ve milletin sofrasına daha fazla oturacağız. '

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin gelecekteki hedeflerine ve stratejilerine dair önemli mesajlar verdi.

GÖNÜLLERİ KAZANACAĞIZ, DAHA FAZLA İNSANA ULAŞACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin yol haritasını belirleyerek, "AK Parti olarak yapmamız gereken bellidir, daha fazla gönül kazanacağız. Daha fazla insanımıza ulaşacağız. Milletin sofrasına daha fazla oturacağız," dedi. Erdoğan, vatandaşların her zaman yanında olacaklarını ve samimi çaba harcayacaklarını vurguladı.

PARTİDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Erdoğan, partinin bünyesinde yapılan değişimlere de değinerek, "Fitne kazanına odun taşıyanların oyununa gelmeyeceğiz. Kardeşlik hukukumuza ve dava arkadaşlığımıza uygun şekilde, partimiz bünyesinde farklı seviyelerde bayrak değişimini gerçekleştiriyoruz," ifadelerini kullandı. Yorulan veya çeşitli nedenlerle görevden affını talep eden arkadaşlarının yerine yeni görevlendirmeler yapıldığını belirten Erdoğan, millete hizmet davasının ateşten gömleğini giyen arkadaşlarına başarılar diledi.

BELEDİYECİLİK VE MUHALEFET ELEŞTİRİSİ

Belediye başkanlarının görevlerini sadece günlük rutinlerle sınırlı tutmaması gerektiğini söyleyen Erdoğan, "Her bir kardeşim sahada milletle iç içe olmak mecburiyetindedir," dedi. Muhalefetin milletin meselelerine nasıl yaklaştığını da eleştiren Cumhurbaşkanı, "Birkaç istisna hariç, milletin gerçek gündemiyle aynı hizada bir türlü konumlanamadılar. Milli meselelerin tamamında çok büyük savrulmalar yaşadılar," şeklinde konuştu.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.