Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin 3.5 Yıl Seçimsiz Dönemi Başlıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye
#Siyaset | Haber Merkezi
28 Eyl 2024 / Cmt 18:02
1 dk okuma / 38 Kez Okundu
| | |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yatırım Danışma Konseyi 10. Toplantısı'nda Türkiye'nin seçimsiz 3.5 yılının olduğunu belirtti. Türkiye'nin yatırım yüzyılına odaklanacağını ve ekonomik büyümeye yönelik yol haritasının belli olduğunu vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde gerçekleştirilen Yatırım Danışma Konseyi 10. Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin yatırım ortamını iyileştirme kararlılığını vurgulayan Erdoğan, ülkenin 3.5 yıl boyunca seçimsiz bir döneme gireceğini ve hedeflerin bu süreçte hayata geçirileceğini söyledi.

Erdoğan, konuşmasında Türkiye'nin küresel tedarik zincirlerindeki kırılmalardan faydalandığını, alternatif ulaşım rotaları ile güvenilir bir partner olduğunu belirtti. Ayrıca, Türkiye’nin ihracat hacminde önemli bir artış yaşandığını ve satın alma gücü paritesinde 11. sıraya yükseldiğini söyledi.

Son 20 yılda 268 milyar dolarlık doğrudan yatırım çeken Türkiye’nin, uluslararası yatırımlar için cazip bir merkez olmaya devam edeceğinin altını çizen Erdoğan, 2028 hedeflerine odaklanıldığını vurguladı.

Muhalefetin erken seçim tartışmalarına değinen Erdoğan, Türkiye'nin önünde seçimsiz bir 3.5 yıl olduğunu ve bu süre içinde büyük hedeflerin gerçekleşmesi için çalışılacağını belirtti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir