Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Değişikliği Sinyali Verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Değişikliği Sinyali Verdi
#Siyaset | Haber Merkezi
12 Eki 2024 / Cmt 14:13
1 dk okuma / 134 Kez Okundu
| | |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan ziyaretleri sonrası uçakta önemli açıklamalarda bulunarak AK Parti'deki değişim sürecine dair bilgiler verdi. Kabinede değişiklikler olabileceğini duyurdu.

Erdoğan’DAN KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMASI

Balkan ziyaretleri kapsamında Arnavutluk ve Sırbistan'a giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye dönüşünde uçakta önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AK Parti'de bir değişim sürecinin devam ettiğini belirtti.

PARTİ PROGRAMINDA DEĞİŞİM OLACAK MI?

Bir gazetecinin, "Sayın Cumhurbaşkanım, AK Parti’de bir değişim süreci var ve siz de defaatle bir yenilenme olacağını söylüyorsunuz. Peki değişim sadece kadrolarda mı olacak, yoksa parti programında, parti tüzüğünde bir değişim de görür müyüz?" sorusuna Erdoğan, partinin programının sürekli olarak değişime tabi olduğunu ifade etti.

KABİNEDE DE DEĞİŞİKLİKLER OLACAK MI?

Erdoğan, "Ama bunun yanında da tabii idari mekanizmalarda, partimiz içerisinde bazı değişiklikler olabilir. genel başkan yardımcılarında aynı şekilde değişiklikler olabilir. Kabinemizde biliyorsunuz iki arkadaşımız değişime tabi oldu. Şimdi bu yeni süreçte de hem Genel Başkan Yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir." şeklinde konuştu.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.