Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan sinyal verecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'dan sinyal verecek
#Siyaset | Haber Merkezi
21 Oca 2023 / Cmt 11:21
/ 347 Kez Okundu
| |

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Bursa'da miting yapacak. Erdoğan dün İstanbul'da, 'Yarın Bursa'da on binlerle buluşacağız. Bursa'da inşallah sinyalimizi vereceğiz' demişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ne kastettiği merakla bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün 13:00'da Bursa'nın Osmangazi İlçesi Meydancık - Gökdere meydanı arasında açık hava mitingi yapacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan miting sonrasında Bursa'da öğrencilerle bir araya gelecek. Erdoğan daha sonra Bursa Gemlik Büyükkumla Barajı, Bursa Bölge İdare Mahkemesi Hizmet Binası, Dağyenice Doğal Yaşam Turizm Kompleksi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni ile BTSO Ekonomiye Değer Katanlar Ödül Töreni'ne katılacak.

METRO SEFERLERİ ÜCRETSİZ OLACAK

Metro seferleri saat 10.00 ile 17.00 arasında ücretsiz olarak hizmet verecek.

BURSA'DAN SİNYAL VERECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Esenyurt Eğitim Kampüsü Temel Atma Töreni'nde önemli açıklamalarda bulunmuştu. Erdoğan "Artık sayılı haftalardayız. Ben size inanıyorum. Siz de bize inanıyorsanız Allah'ın izniyle bu işi başaracağız. Yarın Bursa'da on binlerle buluşacağız. Bursa'da inşallah sinyalimizi vereceğiz" dedi. Bugün Bursa'dan ne mesajlar verecek merakla bekleniyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.