CAP Genel Başkanı Ahmet Sevim'e Suikast Girişimi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
CAP Genel Başkanı Ahmet Sevim
#Siyaset | Haber Merkezi
06 Eki 2024 / Paz 21:26
1 dk okuma / 7 Kez Okundu
| | |

Cumhuriyet ve Adalet Partisi (CAP) Genel Başkanı Ahmet Sevim, gece saatlerinde evine giren silahlı iki kişinin suikast girişimiyle karşı karşıya kaldığını açıkladı. İçişleri Bakanı'na çağrı yaptı.

Cumhuriyet ve Adalet Partisi (CAP) Genel Başkanı Ahmet Sevim, geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde evine yapılan suikast girişimiyle karşı karşıya kaldığını açıkladı. Sevim, sabah 05:28 sıralarında ellerinde silahlarla evine gelen iki kişinin güvenlik kameralarına yakalandığını belirtti. İkiz villalı evine gelen saldırganların güvenlik kulübesine tehdit mesajı bırakarak kaçtığını söyledi. Daha önce de tehdit aldığını belirten Sevim, olayın siyasi ve demokratik düzeni hedef aldığını ifade ederek İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya olayın açığa çıkarılması için çağrıda bulundu.

Sevim, olayın şahsına yönelik bir saldırı olmanın ötesinde, siyasetin özgürce yapılmasını engellemeye yönelik bir tehdit olduğunu vurguladı. Güvenlik güçlerinden bu konuda hızlı bir aksiyon beklediğini dile getiren Sevim, partisinin demokrasi mücadelesinden vazgeçmeyeceğini belirtti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir