AK Parti'den Emekli Maaşı Açıklaması: Emekliye zam gelecek mi?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
AK Parti
#Siyaset | Haber Merkezi
08 Tem, 2024 / Pzt 17:34
1 dk okuma / 3.425 Kez Okundu
| | |

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti MYK toplantısı sona erdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, en düşük emekli maaşına zam konusunda çalışmaların sürdüğünü ve henüz bir karar verilmediğini açıkladı. Orta Vadeli Program'ın korunması esas alınarak toplumun her kesiminin yanında olunacağını belirtti.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, en düşük emekli maaşında düzenleme için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, en düşük emekli maaşına zam konusunda çalışmaların sürdüğünü ve henüz bir karar verilmediğini ifade etti. Çelik, "Karar verilmiş değil. Bir karar verilmediği için şu sonuç çıktı diyemeyiz. Orta Vadeli Programın (OVP) korunması esas olmak üzere toplumun her kesiminin yanında olacağız." dedi.

ÖMER ÇELİK'İN AÇIKLAMALARI

AK Parti MYK sonrası gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ömer Çelik, en düşük emekli maaşıyla ilgili olarak şunları söyledi: "En düşük emekli aylığına zam konusunda çalışmalar sürüyor. Karar verilmiş değil. 'Şu zamana yetişir mi?' diye bir değerlendirme yapmamız söz konusu değil. Orta Vadeli Programın korunması esas olmak üzere toplumumuzun her kesiminin yanında olmaya devam edeceğiz."

 

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.