Zuhal Topal'la Yemekteyiz Liana Tutar Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli, Türk mü?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zuhal Topal
#Medya | Haber Merkezi
21 Eki 2024 / Pzt 17:54
1 dk okuma / 122 Kez Okundu
| | |

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Liana Tutar kimdir, kaç yaşında, nereli, Türk mü? Gürcistanlı yarışmacı Liana Tutar'ın hayatı, Yemekteyiz performansı ve dikkat çeken sözleri.

YEMEKTEYİZ LİANA KİMDİR?
Zuhal Topal'ın sunuculuğunu yaptığı Yemekteyiz programının 21-25 Ekim haftasında yarışacak olan Liana Tutar, izleyiciler tarafından merak ediliyor. 33 yaşında ve bir çocuk annesi olan Liana Tutar, Gürcistanlı. Yemek yapmayı da biliyorum, yemek yemeyi de biliyorum sözleriyle dikkat çeken Liana, programın ilk gününde iddialı bir giriş yaptı.

Liana Tutar TÜRK MÜ, NERELİ?
Liana Tutar'ın memleketi ve kimliği izleyiciler tarafından araştırılıyor. Gürcistan doğumlu olan Liana, Türk vatandaşı değil. Yarışmada hem yemek yapma becerisi hem de iddialı tavırlarıyla dikkat çeken bir isim.

YARIŞMADA KAÇ YAŞINDA VE HANGİ GÜNLER YARIŞACAK?
21-25 Ekim haftasında yarışacak olan Liana Tutar, 33 yaşında ve bir çocuk annesi. Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri olarak, 150 bin TL ödül için mücadele ediyor. İlk gün, diğer yarışmacılardan Fatma Hanım ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Liana, bu hafta performansıyla göz doldurmayı hedefliyor.

Liana Tutar'IN YEMEKTEYİZ MACERASI
Liana Tutar, Yemekteyiz'de hem yemek yapma yetenekleri hem de rakipleriyle olan diyaloglarıyla dikkat çekiyor. Yemekteyiz'de başarılı olabilmek için hem lezzetli yemekler sunmayı hem de stratejik davranmayı planlayan Liana, yarışmanın en dikkat çeken isimlerinden biri.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.