Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatma Akyüz Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Zuhal Topal
#Medya | Haber Merkezi
21 Eki 2024 / Pzt 17:52
1 dk okuma / 147 Kez Okundu
| | |

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Fatma Akyüz kimdir, kaç yaşında, nereli? Serbest muhasebeci mali müşavir olan Fatma Akyüz'ün hayatı ve Yemekteyiz macerası hakkında detaylar.

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ FATMA KİMDİR?
Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz yarışmasında, 21-25 Ekim haftasında yarışacak olan Fatma Akyüz merak konusu oldu. Fatma Akyüz, serbest muhasebeci mali müşavirlik (SMMM) yapmaktadır ve Marmara Üniversitesi'nden mezundur. Yarışmadaki iddialı performansıyla dikkat çeken Fatma Hanım, et yemeklerindeki ustalığıyla öne çıkıyor.

FATMA AKYÜZ KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
Fatma Akyüz'ün yaşı ve memleketi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Aslan burcu olan Ece Fatma Akyüz, Marmara Üniversitesi'nde eğitim aldı. Yarışmada, kendine güvenen yapısıyla dikkat çeken Fatma Hanım, 150 bin TL ödül için yarışıyor.

FATMA AKYÜZ'ÜN YEMEKTEYİZ PERFORMANSI NASIL OLACAK?
Fatma Akyüz, yarışmada özellikle et yemekleriyle iddialı olduğunu belirtiyor. Yarışmada jüri ve diğer yarışmacılardan yüksek puanlar almak için elinden geleni yapacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında 21 Ekim-25 Ekim haftasında sahne alacak olan Fatma Hanım'ın performansı merakla bekleniyor.

YARIŞMADA NELER YAŞANDI?
Fatma Akyüz, programın ilk gününden itibaren dikkat çekici sunumları ve yemekleriyle adından söz ettirdi. Yarışmada sergilediği özgün lezzetler ve yemek yapma konusundaki yeteneği ile rakiplerini zorlamayı hedefliyor. 150 bin TL ödül için mücadele eden Fatma Hanım, Yemekteyiz’in bu haftaki en iddialı yarışmacılarından biri.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.