Yalı Çapkını 78. Bölüm Tek Parça Full İzle! Son Bölüm Star TV'de Yayınlandı!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yalı Çapkını 78. Bölüm Tek Parça Full İzle! Son Bölüm Star TV
#Medya | Haber Merkezi
12 Eki 2024 / Cmt 03:04
1 dk okuma / 27 Kez Okundu
| | |

Yalı Çapkını dizisinin 78. bölümü Star TV'de yayınlandı. Dizinin son bölümünü tek parça ve full izlemek için haberimizdeki linke tıklayın. Yalı Çapkını 78. bölüm izle.

YALI ÇAPKINI 78. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını’nın 78. bölümü, 11 Ekim 2024 günü ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için, Yalı Çapkını 78. bölümünü tek parça full izleme linki haberimizde. OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden uyarlanan dizi, seyircisini ekrana kilitlemeye devam ediyor.

 
YALI ÇAPKINI 78. BÖLÜMDE NELER OLDU? Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başından geçenleri konu alan Yalı Çapkını’nın son bölümünde, Ferit ve Seyran arasındaki ilişkide yeni gelişmeler yaşandı. Sinan’ın yalanını ortaya çıkaran Seyran’ın aldığı kararlar Ferit’i derinden etkilerken, aile içindeki gerilimler de tırmanmaya devam ediyor. Bu bölümde, Diyar’ın evlilik baskısı altındaki durumu ve Kazım’ın öğrendiği sır, aileyi dönülmez bir yola sürükleyecek.
 
YALI ÇAPKINI OYUNCU KADROSU Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldığı Yalı Çapkını dizisi, zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizide ayrıca Şerif Sezer, Emre Altuğ, Beril Pozam gibi başarılı isimler de rol alıyor.
 
YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM İZLE Yalı Çapkını dizisinin 78. bölümünü kaçıranlar, haberimizdeki linke tıklayarak Star TV üzerinden full izleyebilirler. Seyir zevkinizi arttırmak için dizinin son bölümünü kesintisiz izleyin.
 

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir