Show TV Bahar Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - Bahar Yeni Bölüm Fragmanı İzle

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Show TV Bahar Dizisi 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - Bahar Yeni Bölüm Fragmanı İzle
#Medya | Haber Merkezi
09 Eki 2024 / Çar 00:15
1 dk okuma / 234 Kez Okundu
| | |

Show TV'nin popüler dizisi Bahar 20. bölüm ile izleyicileri ekran başına kilitledi. Demet Evgar'ın başrolde yer aldığı dizide, Bahar'ın yaşam mücadelesi izleyiciyle buluşuyor. Bahar 20. bölüm fragmanı ve detaylar için tıklayın.

Show TV'nin sevilen dizisi Bahar, 20. bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Başrolünde Demet Evgar'ın yer aldığı dizide genç bir kadının hayat mücadelesi izleyiciyle buluşuyor. Bahar 20. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz büyük ilgi gördü. Fragman aramaları hız kazanırken, yeni bölümde izleyicileri neler beklediği merak konusu oldu.

 
Bahar dizisi, Show TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanıyor. 20 yıl önce tıp fakültesinden mezun olan ve doktorluk yerine ev hanımlığını seçen bir kadının hayatına odaklanan dizinin başrolünde Demet Evgar yer alıyor.
 
BAHAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Seren'in kutlaması sırasında aniden rahatsızlanması sonucu hamile olduğu ortaya çıkar ve bu haber herkesi şoka uğratır. Özellikle Aziz Uras, bu gelişme karşısında ne yapacağını bilemez. Öte yandan Bahar, Seren'in annesiyle tanışarak, yeni bir cephede mücadeleye girişir. Evde ipotek sorunlarıyla da uğraşan Bahar, Timur ile birlikte çözüm yolları aramaktadır.
 
BAHAR KONUSU NEDİR?
Başarılı cerrah Timur Yavuzoğlu ile evli olan Bahar, hayatını ailesine adamıştır. Ancak Bahar'ın hastalığı, tüm dengeleri değiştirir. Karaciğer nakli Bahar'ın tek kurtuluşudur ve uygun donör Timur'dur. Bu zor sınav, Yavuzoğlu ailesini derinden etkiler.
 
BAHAR OYUNCULARI
Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Hatice Aslan, Ecem Özkaya gibi başarılı oyuncular dizinin başrollerinde yer alıyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir