Kötü Kan 6. Bölümde Final Yapıyor! NOW TV’nin Dizisi Erken Veda Ediyor!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Kötü Kan 6. Bölümde Final Yapıyor! NOW TV’nin Dizisi Erken Veda Ediyor!
#Medya | Haber Merkezi
12 Eki 2024 / Cmt 03:10
1 dk okuma / 139 Kez Okundu
| | |

Kötü Kan dizisi reytinglerde başarı sağlayamadığı için 6. bölümde final yapıyor. NOW TV'nin büyük ümitlerle yayınladığı dizi ekranlara veda ediyor. Detaylar haberimizde.

KÖTÜ KAN 6. BÖLÜMDE FİNAL YAPIYOR NOW TV’nin büyük umutlarla başladığı Kötü Kan dizisi, beklenen reytingleri yakalayamayarak final kararı aldı. Reytinglerde istenen başarıyı sağlayamayan dizi, 6. bölümde ekranlara veda edecek. Kanal yönetimi, izlenme oranlarını yakından takip etti ve bir artış görülmeyince dizinin sonlandırılmasına karar verdi. Final kararı oyuncu kadrosuna iletildi.

 
CUMA REKABETİNE YENİLDİ Kötü Kan dizisi, cuma günleri ekrana gelen diğer güçlü yapımlarla rekabet etmekte zorlandı. Cuma akşamları Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar ve Kara Ağaç Destanı gibi diziler reyting yarışında öne çıkarken, Kötü Kan dizisi bu yarışta geri planda kaldı.
 
KÖTÜ KAN DİZİSİ OYUNCULARI Başrollerinde Ertan Saban ve Damla Sönmez’in yer aldığı Kötü Kan dizisinin geniş oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Hüseyin Avni Danyal, Levent Ülgen, Savaş Özdemir gibi tecrübeli isimlerin yer aldığı dizi, izleyici tarafından beğenilse de reytinglerde istenen başarıya ulaşamadı.
 
KÖTÜ KAN YERİNE HANGİ DİZİ GELİYOR? Kötü Kan dizisinin final yapmasının ardından, 18 Ekim’de Murat Yıldırım ve Ebru Şahin’in başrollerini paylaştığı “Gizli Bahçe” dizisi NOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.
 
FİNAL YAPAN ÜÇÜNCÜ DİZİ OLDU Kötü Kan, bu sezon final yapan üçüncü dizi olarak dikkat çekiyor. Daha önce ATV’nin ‘Kör Nokta’ ve Kanal D’nin ‘Taş Kağıt Makas’ dizileri de final yapmıştı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir