Gelinim Mutfakta Eda Koç Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gelinim Mutfakta Eda Koç Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?
#Medya | Haber Merkezi
08 Eki 2024 / Sal 15:24
1 dk okuma / 31 Kez Okundu
| | |

Gelinim Mutfakta yarışmasının dikkat çeken ismi Eda Koç kimdir? 5 Mayıs 1988'de İstanbul’da doğan Eda Koç, daha önce Doya Doya Moda yarışmasıyla tanınmıştı. İşte Eda Koç'un hayatı.

GELİNİM MUTFAKTA EDA KOÇ KİMDİR?
Her gün izleyicilerin ilgisini çeken Gelinim Mutfakta programında bu sezon yer alan isimlerden biri de Eda Koç oldu. Aslı Hünel'in sunumuyla gerçekleşen bu yarışma programında Eda, başarılı performansı ve dikkat çeken tarzıyla kısa sürede merak konusu haline geldi.

EDA KOÇ KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?
Eda Koç, 5 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Daha önce Doya Doya Moda programında da yer almış olan Eda, o programda 4'üncü olarak yarışmayı tamamlamıştı. Şimdi ise Gelinim Mutfakta yarışmasında başarı elde etmeyi hedefleyen Eda, özellikle yemek konusundaki yetenekleriyle ön planda.

EDA KOÇ’UN TELEVİZYON KARİYERİ
Eda Koç, Doya Doya Moda yarışmasında gösterdiği performans ile tanınmış ve birçok kişinin dikkatini çekmiştir. Moda konusunda iddialı olan Eda, Gelinim Mutfakta'da da iddiasını sürdürüyor ve yarışmanın birincisi olmayı hedefliyor.

YARIŞMADA HIRSLI YARIŞMACI
Gelinim Mutfakta programında hırsı ve azmiyle bilinen Eda Koç, programın en dikkat çeken yarışmacılarından biri olarak izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir