Berrak Tüzünataç’ın Şaşkınlığı: Sevgilinin Annesi ile Bornozlu Karşılaşma

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Berrak Tüzünataç’ın Şaşkınlığı: Sevgilinin Annesi ile Bornozlu Karşılaşma
#Medya | Haber Merkezi
14 Eki 2024 / Pzt 16:13
1 dk okuma / 13 Kez Okundu
| | |

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına konuk olan Berrak Tüzünataç, bir izleyicinin sevgilisinin annesinin bornozla karşısına çıktığını anlatmasıyla şoke oldu. Detaylar haberimizde.

BERRAK TÜZÜNATAÇ’IN şokU
Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programında, konuklardan birinin ilginç itirafı Berrak Tüzünataç'ı şoke etti. Konuk, sevgilisinin annesinin bir gün bornozla karşısına çıktığını anlattı.

İTİRAF: bornozLA GELDİ
Genç adam, “Burada büyük bir itiraf var, annesi ilişkimizi biliyordu. Bir gün o çalışırken annesi beni çağırdı, bir gittim bornozla karşıma çıktı” dedi. Berrak Tüzünataç, duyduklarına inanamadı. Hasan Can Kaya ise “Annesi mi? Bir dakika durun ben dilimi yuttum” diyerek şaşkınlığını ifade etti.

GÖRÜNCE BAYGINLIK GEÇİRDİ
Genç adam, “Annesi bornozla karşıma çıktı ve bir anda bornoz aşağıya düştü. Ben bayılmışım. 43-44 yaşlarında bir kadındı” şeklinde devam etti. Tüzünataç, bu açıklamalara yanıt vermekte zorlandı ve “Ver TC'sini de ver, açık adresini de ver” diyerek espri yaptı.

sosyal medyaDA GÜNDEM OLDU
Olayın ardından Hasan Can Kaya, “Bildiğin kızının sevgilisine yazdı” dedi. Genç adam da “Tabi tabi, bornozunu düşürdü daha ne yapsın” şeklinde yanıtladı. Seymen adındaki konuk ise “Yine olsa yine tepki vermem annesi yani…” diyerek durumu komik bir dille özetledi. Bu anlar sosyal medyada geniş yankı buldu.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.