Masallar Masallar...
12 Haz 2024 / Çar 17:39
2 dk okuma / 830 Kez Okundu
| | |

İnegölspor kongresi 4. kez ertelendi. Benim gazeteci olarak izlediğim 27 yıllık sürede sadece bu dönemde bunu yaşadım. İnanın, her gün masal ile avutulup duruyoruz. Aday o çıkacak, bu olacak. Belediye başkanı bunu çağırdı, buna teklif etti, bu kabul etmedi, bu liste çalışmasına başladı falan. Sezon başından beri söylüyorum, haklılığım ortaya çıktı. Yine söylüyorum, yine dediğim çıkacak. Belediye Başkanı Alper Taban bu işin içinde olmasa, bu iş olmaz. Ama o uzak kaldıkça birileri ona "kimse yazmasın, çizmesin" diye haftalardır kurban başkan arıyor. Tek amaç var, o da oldu bitti ile biri yönetimi alsın. Ardından belediye ve şehrin adından nimetinden faydalanan birilerinin üstünden yük kalksın. Kardeşim, soruyorum: Alper Başkan bu işin içinde olmak istese, Furkan gibi bir oyuncu elini kolunu sallayıp gidebilir miydi? 500 bin TL para yatıramadı mı ya da umursanmadı mı? Düşünülecek konu. Furkan da ne karakterde olduğunu ortaya koyarak zor durumda olduğumuzdan yararlandı ve gitti. Umarım futbol hayatında beklentilerine kavuşamaz.
Ortada dolaşan ama kendisinin daha net olarak "ben adayım" demeyen Abdurrahman Maksutlar ismi var. Adeta birilerinin Maksutlar’a ihale yıkma çabası var. Kendisine söyledim, iyi bir İnegölsporlu olduğuna inandığım için, "Sana Başkan Alper Taban en az 20 trilyon destek vermezse işin zor" diye. Dediğimin de hala arkasındayım. Kendisi daha önce 4 dönem yöneticilik yaptı. İnegöl Belediyesinin katkısı belli, yine aynı olacak. Atlamayalım, bu defa Alper Başkan değişip daha çok işin içinde olma sözü verdiyse o başka. Ama şahsen benim umudum yok.
Bu arada sosyal medyada bu işle ilgili en ufak bir şey yok. Zamanında özellikle Alinur Başkana yazanlar, çizenler, hakaret edenler bu defa dillerini yutmuş gözüküyor. Ne oldu? Bakın durumumuz ortada, daha da kötü olacak gibi. Bu konuyla ilgili de ne milletvekilimizden ne de belediye başkanımızdan en ufak bir beyanat yok. Sadece bunların koruyucuları adeta meydanı tozu dumana katıyor. Amaç belli zaten. Ne diyelim, Allah sonumuzu hayr etsin.
Son olarak, liste yapıyor diye duyum aldığımız Abdurrahman Maksutlar kardeşime şunu söyleyeyim: Sen başkan olduğun anda 43 trilyon borcu alıp geçmiş yönetimi aklayacaksın. Bir adım sonrasında ise Alper Başkanı bir yükten kurtaracaksın. Ardından ise ödemeler, para arayışları başlayacak. İşin zor, piyasanın durumu belli. Kısaca, hiçbir şey kolay olmayacak. Ama bu saatten sonra da söylenecek tek şey: Allah senin de bizim de yardımcımız olsun.
 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.