Yıldız: 'Yeni Eğitim Yılında Ahlaklı ve Adil Nesiller Yetiştirmeliyiz'

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yıldız:
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Eyl 2024 / Pzt 13:02
1 dk okuma / 6.078 Kez Okundu
| | |

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, 2024-2025 eğitim öğretim yılı başlangıcında yayımladığı mesajda ahlaklı, dürüst ve adil nesiller yetiştirilmesinin önemini vurguladı ve öğrencilere, öğretmenlere başarılar diledi.

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yıldız, mesajında ahlaklı, dürüst ve adil nesiller yetiştirilmesi gerektiğinin altını çizdi. Çocuklara düşünmeyi, sorgulamayı, muhakeme ve mukayese etmeyi öğretmenin önemine dikkat çeken Yıldız, insanları, bitkileri, hayvanları; zamanı, mekânı; çağımızı, dünyayı; yeryüzünü ve gökyüzünü anlamanın önemini vurguladı.

Ahmet Yıldız, ahlaklı, dürüst ve adil bireyler yetiştirilmesinin gerekliliğini belirterek, “İncitmemeyi, merhameti, sevgiyi, saygıyı öğretmeliyiz. Haksızlığa karşı gelmeyi, mazlumdan yana olmayı öğretmeliyiz. Gerçek kazanç ve birikimin çoğunluk, para, makam, şan, şöhret değil, işinde ve görevinde ehil olmaktan geçtiğini anlatmalıyız. İyi insan olmanın yolunun insanlığa faydalı işler yapmaktan geçtiğini bilmeliyiz,” dedi.

Yıldız, 2024-2025 eğitim öğretim yılının öğrenciler, öğretmenler, eğitim camiası ve veliler için hayırlı olmasını temenni ederek, sağlıklı, başarılı ve verimli bir dönem diledi. Ayrıca gençlere zihin açıklığı ve başarılar diledi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.