Yerel seçimler için İnegöl’de ittifak mı kuruluyor?

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yerel seçimler için İnegöl’de ittifak mı kuruluyor?
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Oca 2024 / Cmt 13:02
1 dk okuma / 4.026 Kez Okundu
| | |

Saadet Partisi dün akşam aday tanıtım programında Hasan Eroğlu ismi açıklanırken, Eroğlu’nun Demokrat Parti’ye teşekkürü dikkatlerden kaçmazken, programa katılan isimler dikkat çekti.

Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan adayını dün akşam resmen açıkladı. Sani Konukoğlu Konferans salonunda gerçekleşen programda Hasan Eroğlu ismi resmen açıklandı.

Eroğlu burada yaptığı teşekkür konuşmasında Demokrat Parti’ye teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı;
Akademisyenlerle birlikte hazırladığımız vizyon projelerimiz ile, Hiçbir şahsi menfaat beklentisi olmayan meclis üyelerimiz ile, Hizmet delisi gönüllü kadrolarımız ile biz hazırız! Yaşanabilir bir İnegöl için el ele hep birlikte çalışmak üzere herkesi mücadelemize destek vermeye davet ediyorum ve bu çağrımıza ilk karşılığı veren Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a İlçe Başkanı Murat Balakuş’a ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine şükranlarımı arz ediyorum. Saadet Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı olarak teveccühlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

DİKKAT ÇEKEN İSİMLER
Öte yandan aday tanıtım toplantısına Demokrat Parti Merkez Karar Kurulu Üyesi Ahmet Şen, Zafer Partisi eski il başkan yardımcısı Varol Özbek, eski CHP ilçe başkanı Bengül Kavlan ve Kurşunlu eski belediye başkanı ve eski milletvekili adayı Erkan Dönmez’inde katılım sağlaması dikkatlerden kaçmadı.
 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.