Yeniden Refah Partisi İnegöl'de Bayrak Değişimi: Ercan Emre İlçe Başkanı Oldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeniden Refah Partisi İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Eki 2024 / Çar 17:43
1 dk okuma / 136 Kez Okundu
| | |

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı’nda bayrak değişimi gerçekleşti. Yeni İlçe Başkanı olarak Ercan Emre atandı, kurucu başkan İlhan Baykan ise belediye meclisinde görevine devam edecek.

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, partinin Milli Görüş hareketi doğrultusunda yeni bir döneme adım atmanın heyecanını yaşıyor. İnegöl İlçe Başkanlığı’na, Bursa İl Başkanımız Sayın Murat Kolancı’nın takdirleriyle Ercan Emre atanmıştır. Bu bayrak devri, partimizin hizmet yolunda taze bir enerji ve dinamizm kazanmasının önemli bir göstergesidir.

BAYRAK DEĞİŞİMİ İLE YENİ BİR DÖNEM
Yeniden Refah Partisi, İnegöl İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen bayrak değişimi ile Ercan Emre’yi yeni başkan olarak ilan etti. Görevi devreden kurucu ilçe başkanımız İlhan Baykan’a, teşkilatımıza olan hizmetlerinden dolayı derin teşekkürlerimizi sunuyoruz. Baykan, partimizi ve davamızı bundan sonra da İnegöl Belediye Meclisi Üyesi olarak en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir.

KURUCU BAŞKAN İlhan Baykan’A TEŞEKKÜR
Kurucu başkanımız İlhan Baykan’ın partimiz için yaptığı özverili çalışmalar, teşkilatımızın bugüne gelmesinde büyük rol oynamıştır. Kendisinin siyasi mücadelesi, İnegöl Belediye Meclisi Üyesi olarak devam edecektir.

Ercan Emre İLE YENİ BİR SOLUK
Yeniden İlçe Başkanı olarak atanan Ercan Emre, partimize taze bir enerji ve dinamizm getirecektir. bayrak değişimi, halkımıza hizmet yolunda partimizin misyonunu daha ileri taşımak için atılmış önemli bir adımdır.

BİRLİK VE BERABERLİKLE YOLA DEVAM
Yeniden Refah Partisi olarak halkımızın teveccühüyle, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü adımlarla ilerlemeye kararlıyız. Milli Görüş’ün temel hassasiyetleri doğrultusunda ülkemiz ve milletimizin refahı için çalışmaya devam edeceğiz.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir