Yeniceköy Göleti 7/24 Kamera Gözetimi Altında Olacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yeniceköy Göleti 7/24 Kamera Gözetimi Altında Olacak
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Ağu 2024 / Çar 13:41
1 dk okuma / 926 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi, Yeniceköy Göleti ve çevresini 7/24 gözetim altında tutacak kamera sistemlerinin kurulumu için çalışmalara başladı. Başkan Alper Taban, bölgenin güvenliğini artırmak amacıyla başlatılan bu projeyi duyurdu.

 

İnegöl Belediyesi, Yeniceköy Göleti ve çevresinin güvenliğini artırmak amacıyla 7/24 gözetim sağlayacak kamera sistemlerinin kurulumu için çalışmalara başladı. İnegöl Belediyesi, şehri akıllı şehirler liginde üst sıralara taşımak için dijitalleşme çalışmalarına hız verdi. Şehir genelinde kontrol ve gözetim sağlayan kamera sistemleri ile İzleme Değerlendirme Merkezi kurulumu ile önemli bir mesafe kat edildi.

Son olarak, Yeniceköy Mahallesi'nde bulunan DOSTUM tesislerini de kapsayan gölet bölgesinde kamera sistemi kurulumu başladı. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bu önemli gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Taban, Yeniceköy Göleti’nin sosyal tesisler, bungalovlar ve piknik alanlarıyla vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığını belirterek, “Şehrimizi daha güvenli hale getirmek adına Yeniceköy Göleti ve çevresini 7/24 kamera sistemleri ile izleyeceğiz. Çalışmalara başladık,” dedi.

Yeniceköy Göleti Güvenlik Kameraları ile İzlenecek

İnegöl Belediyesi'nin bu adımı, bölgedeki güvenliği artırmayı ve halkın huzurunu sağlamayı hedefliyor. Kamera sistemlerinin kurulumu ile gölet bölgesinin sürekli izlenmesi sağlanacak ve herhangi bir güvenlik sorununun önüne geçilecek.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.