Yavuz Uğurdağ’dan iddialı çıkış; ‘İnegöl bizi biliyor’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Yavuz Uğurdağ’dan iddialı çıkış; ‘İnegöl bizi biliyor’
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Ara 2023 / Pzt 13:50
2 dk okuma / 14.432 Kez Okundu
| | |

AK Parti İnegöl Belediye Başkan Aday Adayı Yavuz Uğurdağ, basın mensuplarıyla keyifli bir kahvaltıda buluştu. Uğurdağ İnegöl bizi tanıyor biz İnegöl’ü tanıyoruz dedi.

Siyasi atmosferin yoğunluğuyla birlikte aday adaylığı sürecinin hız kazandığını ifade eden Uğurdağ, "22 Kasım'da dosyamızı AK Parti'ye teslim ettik. O günden itibaren vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, programlar düzenliyoruz" dedi.

İNEGÖL BİZİ TANIYOR BİZ İNEGÖL’Ü TANIYORUZ
Yavuz Uğurdağ, İnegöl'e olan bağlılığını vurgulayarak, "İnegöl'ümüz bizi tanıyor, biliyor. 20-25 yıldır hem sosyal hem ekonomik hayatın içerisinde aktif faal yaşayan birisi olarak birçok alanda hizmet etme fırsatı bulduk" diye konuştu.

SİYASETE AK PARTİ’DE BAŞLADI
Siyasi kariyerine AK Parti ile başladığını belirten Uğurdağ, partisine olan sadakatinin altını çizdi. Geçmiş dönemlerde AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı'nda çeşitli görevlerde bulunan Uğurdağ, siyasetteki tecrübelerini ve birikimlerini İnegöl için değerlendirmek istediğini ifade etti.

İTSO TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLMUŞTU
Uğurdağ, TÜSİAD ve İMOS dönemlerinde gerçekleştirdikleri projelerle İnegöl'ün tanınırlığını artırdıklarını belirtti. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde elde ettikleri başarıları hatırlatarak, "İnegöl Ticaret ve Sanayi Odamız 365 odada Türkiye birinciliği elde etti. Bu başarıyı İnegöllü iş dünyası ve üyelerimizle birlikte elde ettik" dedi.

GÖREV SORUMLULUĞUNUN BİLİNCİNDEYİM
Yavuz Uğurdağ, siyasi arenada geçirdiği yılların kendisine kattığı tecrübe ve birikimiyle İnegöl'e hizmet etmeye talip olduğunu vurgulayarak, "İnegöl'ümüzü daha iyi tanıyarak, planlama yaparak, bilgi ve tecrübemizi kullanarak bu şehre en iyi hizmeti sunmak istiyoruz. Bu görevin sorumluluğunun bilincindeyiz" şeklinde konuştu.

ADAY ADAYLARINA BAŞARILAR DİLEDİ
Aday adaylığı sürecinde diğer adaylara da başarılar dileyen Uğurdağ, "İnegöl Belediyesi'yle ilgili aday adayı olan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Hepimizin amacı aynı, şehrimize hizmet etmek. İnşallah bu süreç İnegöl için hayırlı uğurlu olur" ifadelerini kullandı.

İNEGÖL’E HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Son olarak, "Yavuz Uğurdağ olarak İnegöl için durmadan, yorulmadan, arzumuzla hizmet etmeye devam edeceğiz. Destek veren, tanıyan, tanımayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Allah yolumuzu açık etsin" diyerek sözlerini tamamladı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.