Vista Land Cafe ve Oyun Parkı İnegöllülerin Hizmetinde

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Vista Land Cafe ve Oyun Parkı İnegöllülerin Hizmetinde
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Kas 2023 / Per 14:28
1 dk okuma / 5.550 Kez Okundu
| | |

Alanyurt Yeni Mahalle Uludağ Caddesi'nde Vista Land Cafe ve Oyun Parkı düzenlenen törenle açıldı. Açılışa İnegöl protokolü ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreni Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından işyeri ortaklarından Fatma Betül Zengin bir konuşma yaptı. Zengin, işyeri açılışına katılan herkese teşekkür ederek, Ferdi Derman ile ortak açtıkları işyerinde İnegöllü halkına en güzel hizmeti vermeye çalışacaklarını ifade etti. Zengin, işyerinde kesinlikle İsrail malları olan ürünlere yer vermeyeceklerini de vurguladı.

Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri ve davetliler işyerini gezdi. vista land Cafe ve Oyun Parkı'nda çocuklar için çeşitli oyun alanları, yetişkinler için ise çeşitli kafeterya ürünleri ve sosyal alanlar bulunuyor.

Açılış töreninde konuşan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, vista land Cafe ve Oyun Parkı'nın İnegöl'e yeni bir soluk getireceğini belirterek, işyeri sahiplerine başarılar diledi. Taban, "İşyeri sahibi arkadaşlarımız, işyerlerinde kesinlikle İsrail malları olan ürünlere yer vermeyeceklerini ifade ettiler. Bu da bizleri çok memnun etti. İnegöl, İsrail karşıtı duruşunu her platformda ortaya koymaya devam ediyor" dedi.

Açılış töreninde konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ da, vista land Cafe ve Oyun Parkı'nın İnegöl'e hayırlı olmasını diledi. Uğurdağ, "Bu tür işletmeler, İnegöl'ün ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağlıyor. İşyeri sahiplerimize başarılar diliyorum" dedi.
Açılış töreni dualar eşliğinde yapıldı.

 

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.