Ünlü Şef Esat Özata İnegöl'e Geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ünlü Şef Esat Özata İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Ağu 2024 / Sal 16:43
1 dk okuma / 1.118 Kez Okundu
| | |

Bursa Gastronomi Festivali öncesi tanıtım etkinliği İnegöl'de! Şef Esat Özata ile İnegöl lezzetleri ve Bursa Kent Orkestrası konseriyle unutulmaz bir gece yaşayın.

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, 13-15 Eylül tarihlerinde Bursa Merinos Park'ta düzenlenecek olan 3. Bursa Gastronomi Festivali hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, festivalin Bursa mutfağının geçmişten günümüze gelen lezzetlerini lezzet tutkunlarıyla buluşturacağını belirtti.

"Gelenekten Geleceğe Bursa Lezzetleri" temasıyla gerçekleştirilecek festivalde; ünlü şefler, TV programcıları, sosyal medya fenomenleri ve akademisyenlerin katılımıyla birçok etkinlik düzenlenecek. Bu etkinlikler, Türk mutfağının sürdürülebilirliği için önemli bir adım olacak ve mutfak mirasımıza katkı sağlayacak.

Festival öncesi tanıtım için gastronomi tırı 28 Ağustos (yarın) İnegöl'de olacak. Saat 19.00'da Gastro İnegöl Sosyal Tesisinde şef Esat Özata ile İnegöl'ün meşhur lezzetleri olan büryan ve mişoriz yapımının gösterimi yapılacak. Saat 20.00'da ise Bursa Kent Orkestrası müzik dinletisiyle geceye renk katacak.

Şahin, tüm gastronomi tutkunlarını festivale katılmaya davet etti.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.