Türkiye'nin dört bir yanından klasik araba tutkunları İnegöl'de buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türkiye
#İnegöl | İHA
14 Eki 2024 / Pzt 12:22
1 dk okuma / 159 Kez Okundu
| | |

İnegöl’de ilk kez düzenlenen Klasik Araç Fuarı, Merpa Kapalı Pazar Yerinde büyük ilgi gördü. 15 şehirden gelen klasik araç tutkunları, 300'e yakın aracı sergiledi. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da etkinliği ziyaret etti.

İnegöl’de ilk kez düzenlenen klasik araç fuarı Merpa’da gerçekleştirildi
Merpa Kapalı Pazar Yerinde İnegöl Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Klasik Araç Fuarı, klasik araç tutkunlarını İnegöl’de bir araya getirdi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılar, 300’e yakın klasik aracı sergileme fırsatı buldu.

15 FARKLI ŞEHİRDEN KATILIM
Etkinliğe; İstanbul, Ankara, Manisa, İzmir, Sakarya, Düzce, Uşak, Gaziantep, Bilecik, Karaman, Sivas, Kastamonu, Eskişehir ve Hatay gibi şehirlerden gelen klasik araç severler yoğun ilgi gösterdi. Katılımcılar, 1955’ten günümüze kadar uzanan çeşitli model ve markalardaki araçları sergiledi.

BAŞKAN TABAN’DAN ETKİNLİĞE ZİYARET
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, etkinliğe meclis üyeleri ve AK Partili yöneticilerle birlikte katıldı. Alanı gezen ve araçları yakından inceleyen Başkan Taban, şehir dışından gelen misafirlere hoş geldiniz dileklerini iletti.

TABAN’IN AÇIKLAMALARI
Başkan Taban, yaptığı açıklamada, “Bugün çok değerli misafirlerimize İnegöl’de ev sahipliği yapıyoruz. Farklı şehirlerden gelerek etkinliğimize katılan misafirlerimize teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte bu organizasyon çok daha güzel oldu. Bu alanda 1955’ten günümüze kadar farklı model marka araçlar var. Yine orijinal parça satışı yapılan stantlarımızı görüyoruz. Bizim için çok kıymetli oldu bu organizasyon. Şehrimizde ilki yapılan bir organizasyon. 15 dolayında şehirden de katılım var. 300 dolayında araç katıldı etkinliğe. Organizasyonun hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.