Türk Kızılay İnegöl Şubesi Gönüllüleri 76 Koli Yardım Dağıttı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Türk Kızılay İnegöl Şubesi Gönüllüleri 76 Koli Yardım Dağıttı
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Eki 2024 / Çar 23:23
1 dk okuma / 11 Kez Okundu
| | |

Türk Kızılay İnegöl Şubesi, gönüllülerle birlikte 76 koli yardım malzemesini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. 65 gönüllünün katıldığı etkinlikte temel gıda ürünleri dağıtıldı ve yardımlaşma ruhu İnegöl'de canlandı.

TÜRK KIZILAY İNEGÖL ŞUBESİ’NDEN 76 KOLİ YARDIM DAĞITIMI
Türk Kızılay İnegöl Şubesi, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirmek amacıyla önemli bir saha çalışmasına imza attı. 65 gönüllünün katılımıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte, 16 araçlık bir ekip ile 76 koli yardım malzemesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

YARDIM KOLİLERİYLE İNEGÖL’DE YÜZLER GÜLDÜ
Dağıtılan kolilerde temel gıda ürünleri bulunurken, Türk Kızılay gönüllüleri yardımları en kısa sürede doğru adreslere ulaştırdı. Yardımlaşma ruhunun yoğun hissedildiği bu etkinlik, İnegöl’de birçok aileye umut oldu.

GÖNÜLLÜLERİN KATILIMIYLA BAŞARIYA ULAŞAN ETKİNLİK
Muhafızlar grubunun da dahil olduğu etkinlik sonrası Türk Kızılay İnegöl Şubesi Başkanı Alay Ergin, gönüllü katılımının yardımlaşma faaliyetlerindeki önemine vurgu yaptı. Yardımlaşmanın ve dayanışmanın artarak devam edeceğini belirten Ergin, gönüllülerin sahadaki aktif çalışmalarının etkinliğin başarısında büyük rol oynadığını ifade etti.

GÖNÜLLÜLER BULUŞMASI İLE ETKİNLİK SONLANDI
Etkinlik sonrasında düzenlenen ikram buluşması ile gönüllüler bir araya gelerek faaliyetlerini değerlendirdi. Bu keyifli buluşma ile noktalanan etkinlik, toplumsal dayanışmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir