Sıcak havaya asfalt dayanamadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sıcak havaya asfalt dayanamadı
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Haz 2024 / Sal 11:35
1 dk okuma / 3.752 Kez Okundu
| | |

Bilecik'in Pazaryeri ilçesi ile Bursa'nın İnegöl ilçesi arasında asfalt erimesi nedeniyle Karayolu 14. Bölge 144 Şube Müdürlüğü ekipleri kumlama çalışmaları yapıyor.

Bilecik'in Pazaryeri ilçesi ile Bursa'nın İnegöl ilçesi arasında artan hava sıcaklıkları nedeniyle bazı karayolu bölgelerinde asfalt erimesi yaşandı. Özellikle Pazaryeri ilçesini Bursa'ya bağlayan karayolunun Kurşunlu Mahallesi ve İstanbul - Antalya D650 karayolunda yer alan Pazaryeri Kavşağı arasındaki bölümlerde asfalt erimesi gözlemlendi.

Karayolu 14. Bölge 144 Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca çalışarak eriyen asfalt üzerinde kumlama çalışması gerçekleştirdi. Özellikle bin 150 rakımlı Ahı Dağı'nda kumlama çalışmaları aralıksız sürdürülerek, trafiğin aksamaması sağlandı.

Ekipler, hava sıcaklıklarının yüksek seyrettiği bu günlerde trafik güvenliğini sağlamak için yoğun çaba harcıyor. asfalt erimesi nedeniyle yol güvenliği açısından alınan önlemler kapsamında yapılan kumlama çalışmaları, sürücülerin daha güvenli bir seyahat deneyimi yaşamasına yardımcı oluyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.