Şenay’dan iftiralara sert tepki; artık gönlümüz razı değil

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şenay’dan iftiralara sert tepki; artık gönlümüz razı değil
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Oca 2024 / Per 19:29
2 dk okuma / 9.882 Kez Okundu
| | |

Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren İnegöl Doğa Koleji, hakkında son zamanlarda ortaya atılan iddialara Semih Şenay’dan yanıt geldi. Şenay iddialara sert bir şekilde cevap verirken temiz kalması gereken eğitim camiasının bu denli kirlenmesine artık gönlümüz razı değildir. Dedi.

İnegöl doğa koleji Yönetim Kurulu Başkanı Semih şenay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;
11 yıldır İnegöl Eğitime hizmet veren kurumumuz İnegöl doğa koleji hakkında son zamanlarda, kendisine okul yöneticisi diyen birkaç kişinin ortaya attığı mesnetsiz ve ahlaktan yoksun iddialar üzerine açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Bugüne kadar eğitimci olarak hakkımızda ortaya atılan iddialara cevap vermeyi kendimize yakıştıramadık. Ancak en temiz kalması gereken camia olan eğitim camiasının bu denli kirlenmesine artık gönlümüz razı değildir. Kayıt yenileme döneminde yaşadıkları başarısızlıkları örtmek adına, 870 öğrencisi ve 137 kişilik dev eğitim kadrosuna sahip olan kurumumuza açıktan yapılan saldırıya karşı cevap vermek isteriz.

Biz eğitim camiasının örnek teşkil etmesi gerekirken, öğrenci velilerinin aranarak, hiçbir altyapısı ve gerçekliği olmayan asılsız iddialarda bulunulması eğitime ihanettir. Her yıl yeni projeler ile kendini güncelleyen biz doğa ailesi olarak bu tarz söylemlerin ve yaklaşımların takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz.

Kurumumuza iftira atarak kendini öne çıkarmaya çalışanlara tavsiyemiz, iftira ile parlamaya çalışmayı bırakıp, eğitim ve gelişmeye odaklanmalarıdır. Eğitime harcamaları gereken vakitlerini iftiraya harcayanlar ile ülkemizin geleceği olan gençlere ne ahlak aşılayabilir ne de onların geleceğine şekil verebilir.

Yeni sezona başlarken iki okulu bünyesine katan ve öğrencileri için teknoloji üretim şirketi kuran kurumumuz, her geçen gün büyüyerek eğitim hizmetine devam etmektedir. Projeler üreterek yarışamadığınız kurumumuzu asılsız iddialarla aşağıya çekeceğinizi düşünmek akıl tutulmasından başka bir şey değildir. Yel kayadan ancak toz alır.

Yazılım ve inovasyon çalışmaları ile başlayan teknoloji atılımları, spor ve kültür sanat çalışmalarının eğitimin bir parçası haline getirilmesi, öğrencilerimizin uluslararası alanda yazılım projeleri almaları, ulusal ve uluslararası teknoloji yarışmalarında alınan dereceler, dünyanın her yerinde geçerli ikinci bir diploma sunan uluslararası bir okul haline gelinmesi, endüstriyel tasarım, mobilya tasarımı, grafik animasyon gibi derslerin müfredatımızın bir parçası haline gelmesi durumlarının bünyenizde yaşattığı hazımsızlığın nefrete dönüşmesini anlayışla karşılıyoruz.

Ancak; sizlere eğitimci olduğunuzu hatırlatmak ve artık bu mesnetsiz ifadelerin yanınıza kâr kalmayacağını belirtmek adına siz sözde eğitimciler ve kurumlar ile ilgili gerekli mercilere başvurulmuş ve gerekli suç duyuruları yapılmış ve yapılacaktır. Bundan sonra altı boş ithamlarına karşı savunmalarını mahkemede yapmak zorunda kalacak olan sözde eğitimcilere şimdiden başarılar diler, cevaplarımızı siz değerli İnegöl halkının bilgilerine sunarız. Tüm gücümüz ve projelerimiz ile daha uzun yıllar İnegöl Eğitimine yön vermeye devam edeceğiz.
                                                                                                                                                                

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.