Şehidimizin vasiyetini İnegöl'de o dernek yerine getirecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Şehidimizin vasiyetini İnegöl'de o dernek yerine getirecek
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Haz 2024 / Pzt 11:37
1 dk okuma / 5.752 Kez Okundu
| | |

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’un vasiyeti Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği yerine getirecek.

 

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bölücü teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz’un vasiyeti yerine getiriliyor. Şehidin geçmişte çektiği vasiyet videosunda, “şehit olursam bir Afrika ülkesinde adıma su kuyusu açılsın” dileğini ifade etmişti. Bu dileğe istinaden, İnegöllü hayır severler Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği, şehidimizin adına Afrika’da bir su kuyusu açıyor.

Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği yetkilileri, bu anlamlı projeyi başlattıklarını ve su kuyusunun açılması için gerekli çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Şehit Mehmet Ali Horoz’un adını yaşatmak ve Afrika’daki ihtiyaç sahiplerine temiz su sağlamak amacıyla başlatılan projeye destek olmak isteyenler için hesap bilgileri şu şekilde:

Hesap Sahibi: Mavi Marmara Özgürlük ve Dayanışma Derneği

IBAN: TR710020300008844381000001

Açıklama: Şehit Mehmet Ali Horoz Su Kuyusu

Dernek yetkilileri, bu kutsal görevde kendilerine destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ettiklerini ve şehidimizin vasiyetini gerçekleştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Şehit Mehmet Ali Horoz’un adını yaşatmak için yapılan bu anlamlı proje, hem şehidimizin hatırasını onurlandıracak hem de Afrika’da temiz suya erişimi olmayan insanlara umut olacak.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.