Sarı Fincan Takımlarının Değeri Artıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Sarı Fincan Takımlarının Değeri Artıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Ara 2023 / Per 18:32
1 dk okuma / 120.022 Kez Okundu
| | |

Geçmişte hemen her evde bulunan sarı fincan takımları, günümüzde antika değeri taşıyor. Özellikle Anchor Hocking imzası taşıyan orijinal ürünler, alıcılar tarafından daha çok tercih ediliyor.

1980 ve 1990'lı yıllarda popüler olan bu fincan takımları, dayanıklılık, antika değeri, kullanışlılık ve estetik görünüm gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu özellikler, fincanların değerini artıran en önemli faktörler olarak görülüyor.

Sosyal medya üzerinden antikacılar, bu tarz fincan takımlarını yüksek fiyatlarla satın almak istediklerini duyuruyor. Ancak bu durum, dolandırıcıların da dikkatini çekmiş durumda. Benzeri ürünleri antika fiyatlarından satmaya çalışan dolandırıcılar piyasada yer alıyor.

İkinci el ve büyük alışveriş sitelerinde 1.950 TL'den başlayan fiyatlarla satılan sarı fincan takımları, gram altını geçen fiyatlara kadar çıkıyor. Bu fincan fiyatlarına antikacılar daha yüksek teklifler sunuyor. Eski dönemlerin aile yadigarı olan bu fincanlar, sahiplerine ekstra bir gelir kaynağı oluyor.

Anchor Hocking, 1905 yılında Ohio, ABD'de kurulan cam eşya üreticisi. Şirket, o günden bu yana satış ve üretimlerine devam ediyor. Ancak şirket, eski dönem ürünleri yerine daha modern ürünler üretmeyi tercih ediyor. Bu değişim, antika sarı fincan takımlarının değerini daha da artırıyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.