Saadet Partisi sorunları yerinde dinliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saadet Partisi sorunları yerinde dinliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Eyl 2024 / Cum 12:42
1 dk okuma / 506 Kez Okundu
| | |

Saadet Partisi Kırsal Mahalleler Komisyonu, Esenköy ve Çiftlik mahallelerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Ahmet Zeki Şen, Saadet Partisi'nin sadece seçim zamanında değil, her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirtti.

Saadet Partisi Kırsal Mahalleler Komisyonu, kırsal bölgelerdeki ziyaretlerine devam ederek, Esenköy ve Çiftlik mahallelerini ziyaret etti. Ziyaret sırasında vatandaşların sorunlarını dinleyen ve muhtarlarla görüşen Saadet Partili heyet, bölgedeki ihtiyaçları ve talepleri topladı.

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı'nın yürüttüğü bu ziyaretlerin amaçları hakkında açıklama yapan Kırsal Mahallelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Zeki Şen, “Bizler seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşımızın yanındayız. İlçe Başkanımız Ahmet Yıldız'ın belirlediği hedef doğrultusunda sahada aktif çalışmalarımıza devam ediyoruz. Saadet Partisi olarak, diğer siyasi oluşumlardan farklı olarak, seçim zamanlarında sadece oy istemekle yetinmeyip, vatandaşlarımızın sorunlarına sürekli olarak çözüm arıyoruz. Milli Görüş’ün temsilcileri olarak, vatandaşlarımızın menfaatlerini ön planda tutuyoruz ve dertleriyle dertleniyoruz. kırsal mahalle ziyaretlerimiz, bu anlayışımızın bir parçasıdır ve eksikliklerin giderilmesi için mecliste gündeme getireceğiz” dedi.

Ahmet Zeki Şen, muhtarlar ve vatandaşlara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, huzurlu ve bereketli günler diledi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.