Saadet Partisi İnegöl, mahallenin problemlerini muhtarlardan dinliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saadet Partisi İnegöl, mahallenin problemlerini muhtarlardan dinliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Tem, 2024 / Cum 14:25
2 dk okuma / 522 Kez Okundu
| | |

İnegöl - Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, merkez 24 mahalle muhtarına yönelik hayırlı olsun ziyaretleri düzenledi. Ziyaretler, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve seçilen muhtarlara yapıldı ve mahallelerin sorunları hakkında istişarelerde bulunuldu.

 

Saadet Partisi İnegöl Belediye Meclis üyeleri Fikret Bayram, Özgür Öztürk ve Fatih Berber ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlarla bir araya gelerek, mahalle bazında çeşitli konular hakkında görüş alışverişinde bulundular. Ziyaretler sırasında, mahallelerin mevcut sorunları ve muhtarların önerileri dinlendi.

Başkan Ahmet Yıldız’dan Açıklamalar

Ziyaretlerin ardından basın açıklaması yapan Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, teşkilatın saha ve teşkilat içi çalışmalarını sürdüğünü belirtti. Yıldız, “Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak, saha çalışmalarımıza ve teşkilat içi faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Belediye Meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte merkez mahalle muhtarlarımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Vatandaşlarımızla doğrudan temas halinde olan ve mahallelerimizin sorunlarına hakim olan muhtarlarımızla istişareler yaparak, sorunları dinledik,” dedi.

Yıldız, ayrıca, “Muhtarlardan aldığımız eksiklikler, sorunlar ve öneriler doğrultusunda gerekli çalışmaları yaparak, çözüm önerilerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Bu ziyaretleri organize eden STK birim başkanımız İsmail Ergün’e, meclis üyelerimize ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra göreve gelen değerli muhtarlarımıza da çalışma dönemlerinde başarılar diliyorum,” şeklinde konuştu.

Gelecek Çalışmalar

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, muhtarlarla yapılan görüşmeler sonucunda elde edilen bilgiler doğrultusunda, mahallelerin sorunlarına çözüm bulmayı ve kamuoyuyla bu çözüm önerilerini paylaşmayı hedefliyor. Bu tür ziyaretler, yerel yönetimle toplum arasındaki bağları güçlendirmek ve mahallelerin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap vermek amacıyla gerçekleştiriliyor.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.