Saadet Partisi Gençlik Kolları, Yeniceköy'de Dondurma İkramında Bulundu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saadet Partisi Gençlik Kolları, Yeniceköy
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Eyl 2024 / Pzt 19:34
1 dk okuma / 343 Kez Okundu
| | |

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Dondurma Tadında Buluşma' programının ikincisi Yeniceköy Mahallesi'nde yapıldı. Çocuklara dondurma ikram edilen etkinlikte keyifli anlar yaşandı. Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Şahin, geleceğin nesillerini ahlak ve maneviyat ekseninde yetiştirmeye devam edeceklerini vurguladı.

Saadet Partisi İnegöl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Dondurma Tadında Buluşma' programının ikincisi Yeniceköy Mahallesi'nde gerçekleştirildi. İlk etkinlik Cerrah Mahallesi'nde yapılmıştı. Programda, çocuklara dondurma ikram edilerek onlarla sohbet edilip eğlenceli anlar yaşandı.

etkinlik sonrası açıklama yapan Saadet Partisi Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Şahin, "Çocuklara dondurma ikram ettiğimiz 'Dondurma Tadında Buluşma' programımızın ikincisini Yeniceköy Mahallemiz’de gerçekleştirdik. Minik yüreklere dokunmak ve onlarla sohbet etmek bizim için çok heyecan verici. Çocuklarımıza ve genç nesillerimize her alanda dokunmaya devam edeceğiz. Ülke olarak geleceğimizi, ahlak ve maneviyat ekseninde yetiştirmekten başka bir yolumuz yok. Programda emeği geçen ilçe başkanımız, yönetimimiz ve gençlik kolları teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Saadetli nesiller yetişecek, Türkiye kazanacak inşallah! Tüm ilçe halkımıza hayırlı ve bereketli günler diliyorum” dedi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.