Saadet Partisi, Geleneksel Piknikte Bir Araya Geldi: Filistin'e Destek Vurgusu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saadet Partisi, Geleneksel Piknikte Bir Araya Geldi: Filistin
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Ağu 2024 / Pzt 12:26
1 dk okuma / 424 Kez Okundu
| | |

Saadet Partisi, Bursa’da düzenlenen geleneksel piknikte bir araya geldi. Partililer, Filistin’deki insanlık dramına dikkat çekerek, çözümün Milli Görüş iktidarında olduğunu belirtti.

Saadet Partisi, geleneksel olarak düzenlediği piknikte bir araya gelerek hem partililer arasında kaynaşmayı sağladı hem de güncel siyasi konulara dikkat çekti. Bursa’nın Tuzaklı Mesire Alanı'nda gerçekleşen piknikte, partililer aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirdi.

Filistin'e Destek Vurgusu

piknikte konuşan Saadet Partisi İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Bülent Kaya, İsrail'in Filistin'deki katliamlarına dikkat çekerek, dünyanın farklı coğrafyalarından gelen insanların Filistin halkının yanında yer almasının önemli olduğunu belirtti. Kaya, çözümün Milli Görüş iktidarında olduğunu vurgulayarak, Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıların da Milli Görüş iktidarıyla aşılabileceğini ifade etti.

Bursa Milletvekillerinden Katılım

Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, İstanbul Milletvekili Birol Aydın ve Samsun Milletvekili Mehmet Karaman da pikniğe katılarak partililere hitap etti. Milletvekilleri, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, Saadet Partisi'nin Türkiye'nin geleceği için umut olduğunu belirtti.

Çocuklara Özel Alan

piknikte çocuklar için özel olarak hazırlanan oyun alanları, minik Milli Görüşçülerin eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.