Saadet Partisi Din görevlilerini unutmadı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saadet Partisi Din görevlilerini unutmadı
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Eki 2024 / Pzt 18:48
1 dk okuma / 20 Kez Okundu
| | |

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle imam hatip ve müezzinleri ziyaret ederek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

SAADET PARTİSİ İNEGÖL’DEN DİN GÖREVLİLERİNE ANLAMLI ZİYARET

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle imam hatip ve müezzinlere yönelik ziyaret programı düzenledi. Teşkilat mensupları, İnegöl’ün farklı mahallelerinde görev yapan din görevlilerini ziyaret ederek, tatlı ikramı ve hasbihal gerçekleştirdi.

MANEVİ KALKINMA OLMADAN MADDİ KALKINMA OLMAZ

Saadet Partisi İnegöl Teşkilat Başkanı Orhan Bektaş, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, din görevlilerinin toplumun manevi kalkınmasında oynadığı kritik rolü vurguladı. Son günlerde ülke genelinde yaşanan olumsuz olaylara dikkat çeken Bektaş, toplumun manevi şuurunun gelişmesi için ahlak ve maneviyat ilkelerinin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti. Bektaş, “Maddi kalkınmanın manevi kalkınmadan ayrı düşünülemeyeceğini bir kez daha anladık” dedi.

DİN GÖREVLİLERİMİZ BİRLİK VE BERABERLİĞİN TEMİNATI

Orhan Bektaş, camilerin tarih boyunca sadece ibadet yeri değil, aynı zamanda birer ilim ve kültür yuvası olduğunu ifade etti. Din görevlilerinin barıştırıcı ve bütünleştirici rolleriyle toplumda birlik ve beraberliğe vesile olduklarını belirten Bektaş, Saadet Partisi’nin iktidarında camilerin bu yönlerinin daha da ön plana çıkacağını söyledi.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir