Saadet İnegöl'den Anlamlı Vefa Buluşması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Saadet İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Eki 2024 / Per 16:40
1 dk okuma / 97 Kez Okundu
| | |

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, Milli Görüş davasına hizmet eden büyükleri parti binasında ağırlayarak vefa buluşması düzenledi. Teşkilat içi çalışmalar ve gündemdeki konular istişare edildi.

SAADET İNEGÖL'DEN AHDE VEFA BULUŞMASI: MİLLİ GÖRÜŞ BÜYÜKLERİ PARTİ BİNASINDA AĞIRLANDI

Milli Görüş Büyüklerine Vefa
Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, Milli Görüş davasına uzun yıllar hizmet etmiş olan büyüklerini parti binasında misafir etti. Teşkilat, bu program ile ahde vefa örneği sergilerken, sohbet ve istişarelerle dolu bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

GÜNDEM VE İSTİŞARELER ELE ALINDI
Programda, gündemdeki konularla ilgili istişareler gerçekleştirilirken, Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı’nın teşkilat içi çalışmaları hakkında da bilgiler paylaşıldı. İlçe yönetimi, Milli Görüş’e hizmet eden büyükleriyle geleceğe dair değerlendirmelerde bulundu.

DAVAMIZIN ÇINARLARIYLA BULUŞMA
Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Yıldız, buluşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Bu akşam partimizin ilçe binasında, tecrübeleri, sadakatleri ve dik duruşları ile arkamızda dağ gibi duran, davamızın çınarlarını ağırladık. Teşkilat çalışmalarımız ve kadromuzla alakalı bilgiler verdik. Önümüzdeki günlerde de bu buluşmaları sürdürmeyi planlıyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR VE TEMENNİLER
Yıldız, organizasyonu düzenleyen Teşkilat Başkanımız Orhan Bektaş ile istişare kurulu başkanları Zeki Yeten ve Nejdet Erçiftçi'ye de teşekkür ederek, “Cenab-ı Hak hepsine hayırlı ve uzun ömürler versin” şeklinde temennilerini iletti.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.