Rumeli Derneği'nden 29 Ekim etkinlikleri

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Rumeli Derneği
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Eki 2024 / Cum 19:06
2 dk okuma / 88 Kez Okundu
| | |

İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Bilalköy'de Faik Deniz İlkokulu öğrencilerine yönelik etkinlikler düzenledi. 12D sinema gösterimi, resim atölyesi ve yarışmalarla dolu program öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.

İNEGÖL RUMELİ TÜRKLERİ BİLALKÖY'DE 29 EKİM ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
İnegöl'de 1974 yılından bu yana faaliyet gösteren ve bu yıl 50. kuruluş yıldönümünü kutlayan İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Ay başkanlığında 25 Ekim 2024 Cuma günü Bilalköy'e giderek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Faik Deniz İlkokulu öğrencilerine yönelik çeşitli etkinlikler düzenledi.

RUMELİ HEYETİ BİLALKÖY'DE KARŞILANDI
Rumeli heyetini, Bilalköy Mahalle Muhtarı Ayşe Eker, Okul Müdürü Vekili Emine Günseven, Sınıf Öğretmenleri Serpil Erdoğan ve Mikail Aksoy, öğrencilerle birlikte okul bahçesinde karşıladı. Heyetin ziyaretine büyük ilgi gösteren öğrenciler, etkinliklerle dolu bir gün yaşadı.

12D SİNEMA VE RESİM ATÖLYESİ İLGİ GÖRDÜ
Etkinliklerin ilk kısmında, öğrencilere yönelik 12D Sinema Gösterimi gerçekleştirildi. Ardından, Çocuk Atölyesi'nde resim ve boyama çalışmaları yapıldı. Öğrenciler, yaratıcı etkinliklerle keyifli vakit geçirdi.

YARIŞMALAR VE HEDİYELERLE DOLU GÜN
Etkinlikler, düzenlenen çeşitli yarışmalarla son buldu. Rumeli heyeti başkanı Serdar Ay, Mahalle Muhtarı Ayşe Eker ve Okul Müdürü Vekili Emine Günseven'e, derneğin 50. yıl anısına özel yaptırılan saatlerden hediye etti.

CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI DEVAM EDECEK
İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği, Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine 28 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 20.30'da dernek lokalinde Hayali Volkan Derman'ın Karagöz (Gölge Oyunu) gösterimi ile devam edecek. Bu özel etkinlik, Rumeli Türkleri Derneği'nin 50. yılına ayrı bir anlam katacak.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.