Özgür Kudüs İçin İlk Adım, Kürecik Üssü'nün Kapatılmasıdır

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Özgür Kudüs İçin İlk Adım, Kürecik Üssü
#İnegöl | Haber Merkezi
12 Ağu 2024 / Pzt 12:38
2 dk okuma / 1.080 Kez Okundu
| | |

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, Malatya Kürecik'teki radar üssünün kapatılması ve İsrail ile ticaretin sona erdirilmesi gerektiğini vurguladı. Gazze'deki soykırıma sert tepki gösteren Baykan, özgür Kudüs için önemli mesajlar verdi.

 

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, yaptığı açıklamalarla Gazze'deki soykırıma sert tepki gösterdi ve Türkiye'nin İsrail ile ilişkilerini masaya yatırdı. Baykan, özgür bir Kudüs'te kucaklaşmanın öncelikli şartı olarak Malatya Kürecik'teki radar üssünün kapatılmasını ve İsrail ile ticaretin sona erdirilmesini vurguladı.

Gazze'deki Soykırıma Tepki

İlhan Baykan, Gazze'de yaşananları "soykırım" olarak nitelendirerek, "Hak ve batıl mücadelesi kıyamete kadar sürecek. Siyonizmin elmalı şeker içinde sunduğu demokrasi, Müslümanları uyutmaya devam ediyor" dedi. Baykan, Filistinli Müslümanların direnişinin, İslam dünyasında uzun süredir yaşanan fetret ve zillet dönemini gözler önüne serdiğini belirtti.

"Büyük Mükafat, Büyük Bedel Gerektirir"

Baykan, İslam toplumunun liderlerine yönelik eleştirilerini şu sözlerle sürdürdü: "Ortaya konan bu duruş, yeryüzünde en büyük hakikatin, kıyamete kadar sürecek olan Hak ve Batıl mücadelesi olduğunu gösteriyor. Omurgalı, dik bir duruş sergilemek bedel istiyor. Büyük mükafat, büyük bedel gerektirir."

Kürecik Üssü'nün Kapatılması Gerekiyor

İlhan Baykan, Kudüs’ün özgürlüğü için Malatya Kürecik'teki radar üssünün kapatılmasının şart olduğunu belirtti. Baykan, "Kürecik üssü, bilgileri NATO üyesi olan Amerika ve İngiltere ile paylaşıyor. Bu iki ülke de İsrail'in en büyük destekçileri olarak, tüm bilgileri İsrail'e iletiyor. Bu ayıba bir an önce son vermemiz gerekiyor" dedi.

İsrail ile ticaretin Sona Erdirilmesi Şart

Baykan ayrıca, İsrail ile olan ticaretin tamamen sona erdirilmesi gerektiğini de vurguladı. Yeniden Refah Partisi'nin bu konuda hükümete baskı yaparak ticaretin durdurulmasını sağladığını, ancak dolaylı yollarla ticaretin devam ettiğine dair endişeler olduğunu ifade etti. "Bu konunun detaylı bir şekilde takip edilmesi ve gereğinin yapılması gerekiyor" dedi.

"Bir Oy ile Her Şey Belirleniyor"

İlhan Baykan, açıklamasının sonunda seçmenlere hitap ederek, "Senin o bir oyun, ülkenin dış siyasetini belirliyor. İslam Birliği mi, Avrupa Birliği mi? Senin o bir oyun, işçinin, memurun, emeklinin maaşını belirliyor" ifadeleriyle oy kullanmanın önemine dikkat çekti. Baykan, Türkiye'nin yeni yüzyılında Dr. Fatih Erbakan liderliğinde Yeniden Refah Partisi ile oyunları bozma zamanı geldiğini belirtti.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.