Oylat Kaplıcalarında tadilat sona erdi ve havuzlar hizmete girdi. Bayramı Oylat'ta doğa içinde geçirmek isteyenler ise ellerini çabuk tutmak zorunda rezervasyonlar dolmak üzere
İnegöl’ün turizm cenneti Oylat Kaplıcaları, Ramazan ayı nedeniyle yapılan tadilatın ardından misafirlerini tekrar ağırlamaya başladı. Sugesam ve meydan banyoları, 20 gün süren tadilatın ardından hizmete girdi ve misafirlerini bekliyor.
TADİLAT SONRASI AÇILIŞ
Oylat Kaplıcaları, Ramazan ayında yapılan tadilat çalışmaları nedeniyle geçici olarak kapalıydı. Ancak bugünden itibaren banyolar tekrar açıldı ve akşam 22.00'ye kadar hizmet vermeye devam edecek. Kaplıcalara gelenler, doğal sıcak su kaynaklarının keyfini çıkarabilecek.
bayramDA yoğunluk BEKLENİYOR
Oylat Kaplıcaları, özellikle bayram döneminde büyük bir yoğunlukla karşılaşacak. Ramazan ayında yapılan tadilatın ardından kaplıcalara olan ilgi artmış durumda. Bayram tatilinde, kaplıcalarda tam kapasite doluluk bekleniyor. Bu nedenle, erken rezervasyon yapmayanların yer bulmada zorluk yaşayabileceği öğrenildi.
Ramazan bayramI rezervasyonLARI BAŞLADI
Ramazan Bayramı için yapılan rezervasyonlar hızla doluyor. Oylat Kaplıcaları’nda %100 doluluk oranı bekleniyor. Bu durum, kaplıcalara gelen ziyaretçilerin bir an önce yerlerini ayırtmaları gerektiğini gösteriyor. tatilciler, sağlıklı ve huzurlu bir tatil için Oylat Kaplıcaları’nı tercih ediyor.