Ortak akılla geleceğe yürüyoruz

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Ortak akılla geleceğe yürüyoruz
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Ağu 2024 / Cum 17:14
1 dk okuma / 1.572 Kez Okundu
| | |

Çilek Mobilya, Uludağ'da düzenlediği strateji toplantısında geleceğe yönelik hedeflerini ve stratejilerini masaya yatırdı. Etkinlikte ilham verici sunumlar ve interaktif sohbetler gerçekleştirildi.

 

Bebek, çocuk ve genç odalarında dünya markası olan Çilek Mobilya, 5 kıtada 50’den fazla ülkede 500'ün üzerinde satış noktasında hizmet veriyor. Şirketin kurucuları ve yöneticileri, Uludağ Swissotel’de düzenlenen etkinlikte bir araya gelerek geleceğe yönelik hedeflerini ve stratejilerini masaya yatırdı.

İlham Verici Sunumlar ve Grup Çalışmaları

İki gün süren etkinlikte, Perakende Danışmanı ve Eğitmeni Hayat Bayramoğlu ile Konuşmacı, Eğitmen ve Yazar İdil Türkmenoğlu ilham verici sunumlar gerçekleştirdi ve grup çalışmalarına moderatörlük yaptı. Çilek Mobilya’nın kurucuları Mustafa Çilek, Muzaffer Çilek ve Muharrem Çilek, şirketin geleceğini şekillendirecek interaktif sohbetler gerçekleştirdi.

"ortak akılla Geleceğe Yürüyoruz"

Etkinliğin ilk gününde, kurucular Mustafa Çilek ve Muharrem Çilek ile birlikte birim yöneticilerinin sorularını yanıtlayan CEO Muzaffer Çilek, kurum içi iletişim ve ortak akılla çalışma anlayışının önemine değindi. Muzaffer Çilek, dünya genelinde tercih edilen bir marka haline gelmelerinin altında yatan başarının ortak akılla çalışma kültüründen kaynaklandığını vurguladı.

Muzaffer Çilek, bu tür organizasyonları düzenli olarak sürdüreceklerini belirterek, dünya standartlarında üretmeye ve çalışmaya devam ederek, Bursa ve ülke ekonomisi için katma değer üretmeye devam edeceklerini ifade etti.

Muhabir: Adem Demir

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.