Okul yolu çamur dolu
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Şub 2024 / Cum 10:46
1 dk okuma / 6.692 Kez Okundu
| | |

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı Hamzabey Mahallesi’ndeki köy yolu çamurdan geçilmiyor. Öğrenciler ise okula gidebilmek için bu çamur yolu kullanmak zorunda.

İnegöl’e bağlı Hamzabey Mahallesi’nde ki öğrencilerin her yağmur sonrası en büyük sıkıntısı okula giderken çamur kaplayan yolu kullanmak oluyor.
Yağmur sonrası köy okulunu yolu çamur kaplarken öğrenciler çamur kaplayan yolu kullanarak okula gidiyor.

Arabası olan veliler öğrencilerini araçları ile okul kapısına kadar getirirken, arabası olmayan velilerin öğrencileri ise mecburen çamurun içinden geçmek zorunda kalıyor.

Yaşanan bu sıkıntılara tepki gösteren veliler ise yıllardır bu problemin yaşandığını belirterek, her yağmur sonrası bu sıkıntıları yaşıyoruz artık bu problemin çözülmesini istiyoruz dediler.




GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Selim ilhanlar / 16 Şub 2024 / Cum 19:43
Okul yolunu bu hale gelmesindeki en önemli neden ikinci osb.nin yol ve fabrikaların yağmur giderlerinin yola vermesi,bu toplanan suların köylümüzün üzerindeki derslere kontrolsüzce bırakılması sonucu okul yolu ve arazilerimiz sel altında kalmaktadır.Çözüm için 2.osb.nin elini cebine atarak bu giderleri borulara alarak dereye indirmeli gerekmektedir.Bu konudan cimer aracılığıyla bilgileri olmakta fakat çözüm için hasır altı yapmaktadırlar.